barbatii cu gropita in barbie
-
3 8ce stiti despre barbatii cu gropita in barbie?referitor la caracter sau personalitate...orice idee..va multumesc anticipat
-
Din ce stiam eu, persoanele cu gropite in obraji sau in barbie, de obicei sunt in zodia sagetatorului. Asta ar fi una dintre trasaturile distinctive in aspectul unui sagetator. Daca "alesul" tau este un sagetator, poate te-ar ajuta sa citesti despre trasaturile generale ale acestuia. Altceva nu stiu
-
Dragele mele prietene ce tot spuneti voi aici? a avea gropita in barbie sau gropite in obraji face parte din constructia fiecarui om. Nu gasesc nici o trasatura a caracterului sau a zodiei. Si pana la urma ce daca are gropita in barbie ce? probabil e mai interesant...
Succes saruta-l pe gropita din barbie > -
Daca nu e sagetator, o sa moara de tanar, dar cel putin o sa aiba satisfactia ca i-a tras-o unei proaste' ca tine.
Eu zic sa-l analizezi si dupa zodiacul indian, aztec, floral, pomicol, animal, nevertebrat, fizic, chimic si agricol si daca gasesti vreo contradictie intre astea sa-l parasesti, maica, pentru ca nu e de bine.
Si tie iti prevad ca tot proasta' o sa mori, fie tanara, fie batrana, fie la drum de seara sau la rascruce de drumuri.