simt ca mor din cauza unui varsator!!!!!

•  
    • 11 mesaje
    20 Sep 2007, 18:29
    0 0
    il iubesc la nebunie,dar este atat de rece ca ma innebuneste.sunt in zodia pesti iar el e varsator.nu stiu cum sa procedez cu el.eu am 32 de ani iar el 39.mi-a spus ca nu ma iubeste asa cum as vrea eu, sunt sigura ca a fost sincer,dar totusi vine sa ne intalnim.locuim in tari diferite,eu in Ro iar el in Italia.din pacate nu ne-am intalnit decat de 2 ori.vreau un sfat sa continui cu el sau sa il las in pace?cum se inteleg femeile pesti cu barbatii din varsator?cum sa il apropii mai mult de mine?
  •  
    • 649 mesaje
    20 Sep 2007, 20:31
    0 0
    Mai bine ai posta la "Dragoste" ... si eu sunt tot pesti... dar nu conteaza zodia, ci ceea ce isi doreste el...vb deschis cu el...spune-i asteptarile tale... e destul de mare, nu mai este un pustan!
  •  
    • 649 mesaje
    20 Sep 2007, 20:32
    0 0
    Apropo... chiar dc te place ...nu va lasa sa se vada asta, dc e sa ne luam dupa zodie!
  •  
    • 187 mesaje
    20 Sep 2007, 20:43
    1 0
    varsatorii sunt naspa.si fetele si baietii
    cel mai tare ma enerveaza 'nevoia' lor de independenta&co,de a se simti in centrul atentiei,instabilitatea,etc
  •  
    • 134 mesaje
    20 Sep 2007, 20:55
    0 0
    Din cele spuse de tine rezulta clar ca asta nu e iubere, cel putin din partea lui, care fi sigura ca are pe cineva in Italia, pe tine te are doar pt distractie si cred ca pt o partida de amor(sper sa nu gresesc)cind vine in Romania,barbatilor le place sa se stie ca sint iubiti, ca cineva se gindeste la ei, mai ales tu care pot sa jur ca "arzi in flacari" cind stii ca vine,iar el e sigur ca are unde veni mai ales ca tu ai facut marea prostie sa ii spui cit il iubesti. Ca sa il pui la incercare totusi sa vezi macar daca te iubeste cit de cit (desi spui ca el ti-a marturisit ca nu te iubeste cum ai vrea tu),data viitoare cind vine,nu-i mai raspunde la telefon,nu-i mai deschide usa, sa vezi si tu cam cit o sa insiste sa dea de tine.
  •  
    • 11 mesaje
    20 Sep 2007, 21:38
    0 0
    problema este ca el nu mai are pe nimeni in Ro,iar cand vine locuieste la mine si nici prin zona in care stau eu nu are cunoscuti.totusi trebuie sa fi nebun sa vii mii de km. pt o partida de sex.si nici nu era chiar asa innebunit dupa sex.
  •  
    • 475 mesaje
    21 Sep 2007, 01:20
    2 0
    corinuta, hai sa iti zic eu cate ceva despre varsatorul care "m-a innebunit" pe mine acu'cativa ani buni....era extrem de calculat in tot ce zicea si facea, putin rece, distant, dar nu atat cat sa deranjeze, nu il puteam citi sub nici o forma iar el era tacut, dar ce ma exaspera cel mai tare era faptul ca era deprimat/bosumflat/morocanos mai tot timpul(asta si in anturajul lui/prietenii, cand eu nu eram)....mai avea el ceva rele, dar nu are rost sa le mai enumar ;

dar repet, chestia asta cu zodiile e relativa;
    mai citeste la aceasta sectiune ca au fost destule subiecte despre varsatori...pt.mine sunt fiinte extrem de ciudate cu care, eu una nu mi-as mai pierde vremea;
  •  
    • 2439 mesaje
    21 Sep 2007, 09:49
    2 0
    Era pe-aici un topic despre varsatori...

Eu NU-ti recomand varsatorii...
  •  
    • 27 mesaje
    21 Sep 2007, 10:07
    1 0
    pai...cred ca e prea devreme sa ii ceri sa te iubeasca,tinand cont ca v-ati vazut de doar doua ori,chiar daca vb pe net, e putin.Si probabil il sperie si faptul ca ii spui ca il iubesti si vrei asta de la el, am patit si eu asta o data, barbatii se sperie daca la inceput le impui direct sau indirect faptul ca vrei sa fi iubita si ca vrei o relatie serioasa. Lasa-i timp,fa pe indiferenta si...
  •  
    • 24 mesaje
    21 Sep 2007, 10:48
    0 0
    la cat de ciudati sunt Varsatorii, eu n-as zice ca e excus sa te placa cu adevarat. altfel nu si-ar fi pierdut timpul cu tine. iar faza ca te vrea pt sex pica, asa cu ai spus si tu. la ei sexul nu e un scop in sine. probabil i-ai starnit tu cu ceva curiozitatea, dar sa nu te astepti sa se comporte vreodata like lovers do. dar probabil e speriat de faptul ca tu vrei mai mult decat poate el sa-ti dea. eu zic ca o lasi mai moale, fii mai putin disponibila pt el si o sa vina el singur la tine.
  •  
    • 11 mesaje
    21 Sep 2007, 11:33
    0 0
    niciodata nu i-am spus ca vreau mai mult,doar i-am spus ca il iubesc iar el mi-a spus ca nu-i este drag de mine cu dragoste.inainte de asta m-a intrebat daca m-as marita cu el si i-am raspuns ca nu stiu,apoi era f curios ce ar spune ai mei despre el,la fel am spus ca nu stiu.nu am vrut sa intind coarda mai ales ca era la mine acasa dar imi venea sa-l intreb ce dracu cauti atunci la mine daca nu vrei nimic si plus de asta mai bati si mii de km sa vii sa ma vezi.pt ce?ma abtin f mult cand sunt cu el,ca altfel daca mi-as da drumul la gura ar fugi saracul de ar manca pamantul.
  •  
    • 11 mesaje
    21 Sep 2007, 11:44
    0 0
    a fost casatorit,are o fetita din prima casatorie si cred ca asta il inspaimanta f mult.eu am spus ca imi doresc copii nu neaparat cu el,vorbeam in general.situatia asta este din iulie 2006.la inceput am crezut ca vine in Ro din curiozitatea de a ma cunoaste,era si firesc,a2a oara nu am mai inteles pt ce mai vine daca nu-i plac.habar nu am ce o fi in mintea lui.mie daca nu imi place cineva nu ies nici pana la coltul blocului dar sa mai vin din alta tara.
  •  
    • 1314 mesaje
    21 Sep 2007, 12:14
    1 0
    poate a vrut sa spuna k nu te vrea numai pt.sex,dar e clar k nu prea stie ce vrea;ti-a povestit de casatoria lui? de ce a divortat?eu am cunoscut un varsator,dar era un afemeiat,activ nonstop,casatorit si cu copil,iar cand isi punea in cap sa cucereasca nu avea nici un fel de scrupule;nu avea o categorie anume de femei,oricine,oriunde si oricand,in timpce era cu una,planifica intalnirea cu cealalta.
  •  
    • 1314 mesaje
    21 Sep 2007, 12:17
    0 0
    eu zic sa nu il cauti tu nici macar la telefon,sau pe internet,iar daca te cauta el,incearca sa fii mai rece,mai distanta,si vezi ce iese;poate iti gasesti pe altcineva,mai aproape de tine,sa va intalniti mai des,pt.e foarte greu sa intretii o relatie la 2000km.,mai ales k nu ai sperante prea multe.
  •  
    • 11 mesaje
    21 Sep 2007, 12:27
    0 0
    da mi-a povestit si despre casatoria lui,a divortat pt ca l-a inselat nevasta.imi povesteste destul de des si despre fetita lui,despre familia lui si recunoaste ca nu stie ce vrea,deocamdata cred ca nu vrea nimic cel putin de la mine.dar ce sa fac pt ca eu il iubesc, sa-l ia naiba ca imi toaca nervii.imi este teama ca atunci poate cand va vrea el ceva de la mine daca va vrea vre-odata nu o sa mai vreau eu.pt ca si eu sunt ciudata.nu as vrea sa il pierd,este atat de calm fata de cum sunt eu.calmul asta ma atrage la el.intr-o seara l-am jignit pe mess.imi era atata de frica ca nu va mai vorbi cu mine dar si-a revenit.nici nu ma gandeam ca va mai veni in Ro vre-odata la mine dar a venit.am stat o sapt impreuna a fost frumos doar ca eu vroiam sa nu fie atat de rece.mi-a cunoscut cativa prieteni si era curios ce impresie a facut.i-am spus ca buna.vrea sa mai vina si anul viit.dar ce intalniri sunt astea o data pe an de cateva zile?
  •  
    • 187 mesaje
    21 Sep 2007, 12:31
    2 0
    am fost martora a evolutiei relatiei(sau un fel de relatie) intre doi varsatori.
    pe scurt: relatie fara angajamente,tepe care mai de care,jigniri iar in cele din urma tipul a castigat daca se poate spune asta iar tipa a ramas cu buza umflata si suspinand...
    mie mi se par niste oameni imposibili,nesinceri,cu mai multe fete.
    daca nu poti renunta take care!
  •  
    • 1314 mesaje
    21 Sep 2007, 14:04
    0 0
    vine in RO.numai pt. tine,dar ex-sotia cu fetita unde locuiesc?si viata lui din italia o cunosti?poate ii faci tu o vizita,nu ar costa atat de mult,si se ajunge si repede.
  •  
    • 83 mesaje
    21 Sep 2007, 16:20
    2 0
    Sunt perfect de acord cu iris_bela si daeya. Am avut o relatie de 3 ani cu un Varsator, care mai zicea si ca vrea sa ne casatorim.Rece, calculat, nu puteai sa stii exact ce gandeste, mai mentinea relatia cu fosta si am impresia ca mai avea si o relatie noua in ultimul an de "prietenie".Eu am pus punct relatiei, ca nu mai suportam,era plictisitor, greu de citit, monoton si tinea la libertatea sa. Chiar ma sfatuia sa nu spun niciodata ce gandesc, ce fac, sa spun intr-o zi una, in alta zi alta, sa nu stie cei din jur exact ce fac.Fereste-te, nu pierde timpul!
  •  
    • 83 mesaje
    21 Sep 2007, 16:22
    2 0
    Si inca ceva: esti zodie de apa, ca si mine, noi suntem mai sensibile, avem nevoie de tandrete, romantism, poezie in doze chiar mai mari decat femeile altor zodii. Nu pierde timpul, ai 32 de ani.Stiu ce spun, eu am aproape 34.Cauta un om sincer.Nu e acesta.
  •  
    • 1364 mesaje
    23 Sep 2007, 11:37
    0 0
    Mesaj şters de administrator