despre baietii raci
-
0 0ce sanse au fetele sa cucereasca un rac?care sunt defectele si calitatile acestuia?cum ar trebui sa ne purtam noi fetele cu el?cam multe intrebari ,dar vreau sa stiu absolut totul despre acest nativ
-
Buna! Prietenul meu este rac si ma inteleg super bine cu el. Suntem de un an si jumatate impreuna si avem ganduri mari pe viitor. E sensibil, imi scrie poezii, fidel, stie sa se poarte, sa vorbeasca, sa se distreze, si singurele " defecte" ca sa zic asa ar fi ca uneori e cam tacut si e si cam lenos.Am citit despre raci ca sunt adeptii relatiilor serioase, de durata. Succes cu racusorul tau !!!
-
neatza..
nu am mai fost d emult pe forum..dar..asta cu raci m-a zgandarit
nu vrei sa stii prea multe despre ei
io nu mai vreau...nu mai pot..ma seaca zodia asta...
cine a scris mai sus ca e fidel e sensibil..da ok..e foarte adevarat dar daca dai peste genu celalalt de rac, care eventual a avut si o dezamagire pune ti pofta in cui. e f greu de ajuns la inima unui rac, e adevarat cand ai ajuns al tau e ca sunt mari familisti..dar sunt atat dar atat de dificili.....
bafta
-
Racii pe care ii cunosc eu - prieteni ai prietenelor, colegi, unchiul meu, au toti ceva in comun: sensibilitatea. Sunt romantici, atenti, familisti, se inteleg bine cu femeile in general, sunt volubili chiar daca nu neaparat foarte extrovertiti. Partea mai naspa e ca sunt cam capriciosi si tipicari, daca ei nu se simt bine dintr-un motiv sau altul, atunci clar cei din jurul lor trebuie sa simta pe pielea lor asta, au ei grija si sunt si capabili sa enerveze pe oricine
, -
eu despre raci asa cum ii stiu eu pot spune k sunt capabili sa ofere o iubire sincera si de durata,dar sunt capabili sa te si raneasca daca e cazul...nu e bine sa te joci cu un rac ,pt ca acesta daca a fost ranit greu iarta si uita...e foarte sensibil chiar daca isi tin aceasta latura bine ascunsa
-
calitati:
familist,strangator,tacut(deci nu ai sare tandara si face scandal in gura mare,ca sa nu il auda vecinii nu de altceva),norocos,sensibil la lacrimi(atuul nostru),calm,te poti baza pe el doar daca are el avantaj din acest lucru,tine foarte mult la parintii si fratii,surorile lui,se iubeste forte mult pe sine,ambitios.
defecte:
posesiv,egoist,mereu se simte neinteles de sotie,mereu are el dreptate,tota lumea este cu el doar sotia este impotriva,cine nu gindeste ca el este impotriva lui(atunci cand este in avantajul lui),are mare grija de imaginea sa publica,deci atentie cum te porti,cum te imbraci,cum vb.si mai ales ce si cu cine,el are toate drepturile si libertatile din lume,tie sa-ti ajunga atat cat iti permite el(intra in discutie si banii),foaaarte sensibil cand este vb.despre el,(nu vb. de sanatate).
il cunosc de 25 ani,suntem casatoriti de 18,deci vb.din experienta,dar nu te speria,k nu toti seamana intre ei;eu il cunosc pe al meu,si inca un prieten,ruda,nascuti amandoi in a3-a decada diferenta de 4ani si o zi; -
"defecte:
posesiv,egoist,mereu se simte neinteles de sotie,mereu are el dreptate,tota lumea este cu el doar sotia este impotriva,cine nu gindeste ca el este impotriva lui(atunci cand este in avantajul lui),are mare grija de imaginea sa publica,deci atentie cum te porti,cum te imbraci,cum vb.si mai ales ce si cu cine,el are toate drepturile si libertatile din lume,tie sa-ti ajunga atat cat iti permite el(intra in discutie si banii),foaaarte sensibil cand este vb.despre el,(nu vb. de sanatate).
il cunosc de 25 ani,suntem casatoriti de 18,deci vb.din experienta,dar nu te speria,k nu toti seamana intre ei;eu il cunosc pe al meu,si inca un prieten,ruda,nascuti amandoi in a3-a decada diferenta de 4ani si o zi; "
carayuka, credeam ca vorbeste mama despre tata care e rac. noroc ca ai specificat de cand sunteti casatoriti
ai perfecta dreptate.