vis........ciudat!
-
0 0Am visat ca eram impreuna cu mama si tot cautam pe strada unde am copilarit la toate casele un anumit domn cu numele de familie pe care il are un tip de care imi place in realitate.La un momentdat mama a disparut iar eu am intrat intr-o carciuma unde erau mai multe mese pline cu barbati ce beau diverse bauturi alcoolice.Personajul ce imi place in viata de zi cu zi era dupa bar si a ridicat o sticla imensa cu vin rosu inchis.Unul dintre meseni mi-a zis sa nu mai pierd timpul caci nu se uita el la mine e prea preocupat de vin...Atunci zambind,baiatul ce imi place s-a apropiat cu sticla in brate si cu o burta marisoara ma impingea pe niste scari in sus sa iesim din carciuma si spund sa nu ma uit la gura omul de la masa .Donna, fetelor???Ce poate insemna asta?
-
Personajul tau se aseamana intr-un anume fel cu tatal tau. Problema este ca tu nu prea ii accepti anturajul sau crezi ca ti-ar propune lucruri cu care n-ai fi de acord. Si totusi, in conditiile astea, ai vrea un copil de la el... cam asa vad eu visul tau. Trebuie sa stii, in acelasi timp, ca cel mai bine tu ti-l poti intrepreta. Si ar fi bine sa te lamuresti ce vrei: o familie (care presupune sot, copil), sau numai un copil.
-
Acest om ma hartuie pshic, isi adora anturajul unde eu nu am ce cauta, are un comportament ciudat,bizar fatza de mine ...si cu toate astea eu tin mult la el.
Candva imi doream sa fie ..MDA..De ce sa nu recunosc ca m-am gandit candva..Dar acum ..oricat de mult as tine la el...nu cred ca mai imi doresc ceva de el..Nu m-ai inteleg visul.