Intrebare/curiozitate..despre CAPRICORNI
-
1 5pt.evele cu partener in CAPRICORN:
toti barbatii din aceasta zodie sunt "inchisi in ei" sau numai al meu e enervant de "tacut" ???
-
ma ignora? NU ma ignora deci nu am de ce sa il ignor la randul meu....cum as putea sa imi ignor partenerul dupa 7 ani de relatie doar pt.faptul ca suntem diferiti iar el e mai tacut de fel, se exteriorizeaza mai greu...
?
da, e stupida intrebarea mea, sa zicem, dar eu eram curioasa sa aud ceva pareri de la eve cu parteneri in CAPRICORN;
si inca mai astept
(pareri) ; -
salutare!
eu sunt capricoarna si ma cam recunosc in descrierea ta legata de exteriorizarea mai grea a sentimentelor, desi sunt femeie si nu barbat.
partea buna este ca noi ne exteriorizam...sau cel putin avem impresia ca facem asta...dar o facem atat de subtil incat oamenii ceilalti nu prea isi dau seama. avem obicei, prostesc, de a nu spune lucrurilor pe nume, din cauza fricii de a nu fi judecati, parasiti. cu alte cuvinte facem din tantar armasar!
daca vrei un sfat...insista!pana la urma ne dam drumul la gura si spunem tot!dar avem nevoie de stimulente! -
Am cunoscut si eu un capricorn, barbat...La inceput mi s-a parut tare ciufut si tacut -eu sunt sagetatoare, sunt vorbareata si spontana-, si chiar ma enerva cu tacerile lui. Dar, nu stiu ce naiba am facut, ca incet-incet si-a deschis sufletul, acum vorbim cate in luna si in stele, e un om de o delicatete deosebita, dar si o mare sensibilitate. Are nevoie de cineva sa-l asculte cu adevarat ca sa poata vorbi. Altfel, tace si sufera.
-
Iris daca tu esti fecioara atunci iti garantez ca e cea mai buna compatibilitate cu capricornul.
Banuiesc ca esti si tu ca si mine, adica de dimineata si pana noaptea nu-ti inchizi gura.
Asta nu inseamna ca barbatii capricorni sunt tacuti, ci ca noi suntem guralive. 
Era sa uit
si eu sunt fecioara. -
alinuk, nu stiu cati ani aveti voi, tu si sotul tau, dar, invata sa-l asculti.
Pe mine, omul asta ma uimeste de fiecare data. Nu credeam ca poate exista un om de o asemenea finete sufleteasca. Dar, are si o mare suferinta: pe el nu l-a ascultat nimeni in viata lui. Cei dragi lui, au crezut ca este normal sa primeasca dragostea si grija lui, dar nu au gasit timp sa-l si asculte....Acum are 62 de ani... -
Eu balanta...el capricorn...ne-am inteles perfect o perioada buna de timp...acum tace malc si abia scot 3vorbe de la el...am avut o discutie cu el zilele trecute in care i-am zis ce simt pt el si vad ca de cateva zile se comporta ok incepe sa vorbeasca dar e dificil sa stai cu un capricorn daca nu te inarmezi cu multa rabdare iar eu in fiecare zi imi impun sa am rabdare la toate nazurile lui si sa ii arat ca tin foarte mult la el...nu stiu de ce e asa tacut si asta ma roade ca nu e genul care sa zica ce are...tre sa il lasi ca pe el ca vb singur...nu trebuie sa insisti...asa am vazut eu