intrebare pentru cei initiati in astre
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
22 Ian 2004, 13:130 0cineva mi-a realizat in urma cu ceva vreme un horoscop personal,iar pe tema natala, in casa a VII ce tine de casatorie guverneaza planeta saturn. am inteles ca asta nu e un aspect tocmai bun, si exista riscul de a nu ma casatori niciodata. stiu ca depinde si de alte conjunctii si influente, dar astept un raspuns daca se pricepe cineva.
multumesc -
29 Ian 2004, 20:39cineva mi-a realizat in urma cu ceva vreme un horoscop personal,iar pe tema natala, in casa a VII ce tine de casatorie guverneaza planeta saturn. am inteles ca asta nu e un aspect tocmai bun, si exista riscul de a nu ma casatori niciodata. stiu ca depinde si de alte conjunctii si influente, dar astept un raspuns daca se pricepe cineva.
multumesc
Planeta Saturn inseamna karma noastra, ce lectie avem de invatat. Daca se afla in casa a 7-a, poate insemna faptul ca ai sa te casatoresti greu(vei avea diferite piedici), sau te vei casatori,dar va fi un mariaj nefericit cu multe lucruri de rezolvat. Oricum depinde de multe alte lucruri interpretarea casatoriei intr=o tema natala.
Înapoi la: Forum » Astrologie