baiatul rac vs. fata gemeni

•  
    • 45 mesaje
    11 Sep 2007, 17:39
    1 0
    cine mai cunoaste un astfel de cuplu?care sunt sansele sa mearga relatia asta din punct de vedere astrologic?
  •  
    • 45 mesaje
    11 Sep 2007, 23:56
    0 0
    nu scrie nimeni nimic pe topicul asta???
  •  
    • 556 mesaje
    12 Sep 2007, 00:26
    0 0
    eu
    2 cazuri:amandoi rac,dar diferiti

1.3 saptamani de relatie,mi-e imi placea mult tipul,grijuliu,atent,vroia sa-mi faca toate mofturile,facea planuri...nu ne-am despartit ca ne-am certat,sau ca nu ne intelegeam,pur si simplu in momentul ala am crezut ca asa este mai bine

2.tinea la mine,dar era egoist si plin de el,nu era grijului(cum imi place ),relatie buna si cu el dar era cam gelos(putin spus)

sincer,daca vrei,si il faci sa te iubesca,cred ca merge super,cel putin primului nu am ce sa-i reprosej,o relatie care ar dura
  •  
    • 3297 mesaje
    12 Sep 2007, 13:26
    0 0
    roxana, eu sunt gemeni, iar iubitul meu rac suntem de 2 ani impreuna si pot sa zic ca am avut ups and downs...

el e exagerat de gelos... eu sunt geloasa, dar am momentele mele...spre exemplu, am momente cand daca se uita o fata la el, fac urat, cu toate ca el nu a facut nimic si am momente cand sunt chiar relaxata si ma bucur ca se uita si altele la el, ma mandresc sa fiu la bratul lui si sa stiu ca si altele il vor si el e doar al meu
  •  
    • 191 mesaje
    12 Sep 2007, 13:46
    0 0
    Eu sunt rac si din propria experienta iti spun ca racii nu accepta cele doua fete ale gemenilor. Atat timp cat esti sincera cu el si nu-i ascunzi nimic, va veti intelege de minune.