visez morti

•  
    • 187 mesaje
    11 Sep 2007, 13:24
    0 0
    in majoritatea cosmarurilor mele actiunea are loc in casa sau gradina bunicilor(acolo mi-am petrecut copilaria si am amintiri foarte frumoase)

elementele reale sunt casa sau gradina iar cele fabuloase...mortii,si locuri care nu arata la fel si gradini pline de morti dar am un sentiment de deja-vu
    (in vis) si dimineata imi aduc aminte ca am mai visat o data acel scenariu...

odata am visat ca eram mireasa si aveam rochia patata de sange(in dreptul pantecelui) si la nunta mea erau numai morti dar nu mi s-a intamplat nimic rau

chiar daca sunt alergata de caini sau fug de cineva vrea sa-mi faca rau,totul se intampla acolo
    de ce?
  •  
    • 3036 mesaje
    11 Sep 2007, 14:38
    0 0
    pentru ca subconstientul "fabrica" visele din imagini pe care le cunoaste. de obicei, le foloseste pe cele care te-au impresionat cel mai puternic (fie in sens pozitiv, fie in sens negativ).

rochia patata de sange prespun ca reprezinta pierderea virginitatii, a inocentei.

mortii din locurile copilariei sau de la nunta din vis s-ar putea sa fie rude sau vecini decedati (chiar daca nu ii poti identifica cu exactitate - ceea ce ar fi firesc, dat fiind ca erai mititica pe vremea cand i-ai cunoscut) carora le duci dorul. subconstientul ti-i readuce in vis, pentru a-ti alina dorul de ei.

cand esti urmarita de un pericol, alergi prin locurile unde ai copilarit pentru ca ele simbolizeaza, pentru tine, un refugiu in care poti regasi siguranta si fericirea.
  •  
    • 11 mesaje
    11 Sep 2007, 18:34
    1 0
    Buna,as vrea intai sa-mi cer scuze daca supar pe cineva,dar visurile cu morti sau cum ar fi nu trebuie sa credem in ele deoarece este un pacat grav chiar .intradevar sunt unii ingeri rai care prevad viitorul ,iar altelesunt doar iluzii nimic adevarat, deasemenea mentionez ca sunt doar un om pacatos si nu ma consider cu nimic mai buna decat nimeni.Toti oamenii gresim si e important sa nu mai facem aceleasi greseli.
  •  
    • 187 mesaje
    11 Sep 2007, 22:30
    0 0
    multumesc pt raspunsuri.m-am mai linistit eram cam derutata
  •  
    • 3036 mesaje
    12 Sep 2007, 09:23
    0 0
  •  
    • 3036 mesaje
    12 Sep 2007, 10:00
    0 0
    MadaAlexa, intr-adevar, visurile sunt doar iluzii.

Daca ai fi citit visele lui daeyia si incercarea mea de a le explica, ai fi inteles ca nu este vorba de o abordare superstitioasa, ci doar una psihologica, bazata pe intamplari deja petrecute in viata reala.
  •  
    • 1094 mesaje
    12 Sep 2007, 13:52
    0 0
    Mada-Alexa - incearca sa intelegi ca pacatele sunt definite de religii si nu de Dumnezeu. Incearca sa crezi in El ca intr un Dumnezeu care este Iubire Neconditionata , iti faci rau tie crezand intr un Dumnezeu care ne pedepseste intr una. Asumati ceea ce esti si ceea ce faci si nu te mai judeca tu singura . scoate ti ideea de pacat ,traieste in legea Iubirii si totul va fii mai bine decat iti imaginezi. Iubirea (Dumnezeu) este la un Pol opus fata de frica din tine,(frica de pacat, frica ca o sa fii judecata..frica de moarte..frica sa traiesti)
    Lumina si Iubire iti doresc !
  •  
    • 1094 mesaje
    12 Sep 2007, 13:59
    0 0
    daeya , o particica din sufletul tau a ramas in ael loc, unde ai acele amintiri frumoase. Eu cred ca mortii din vis inseamna o transformare pe care sufletul tau are nevoie sa o faca ca sa simta din nou inocenta si puritatea acelor vremuri. Cred ca nu au decurs multe in viata ta asa cum ti ai fii dorit, si te simti cumva vinovata ca nu ai ramas la fel de pura si inocenta ca in vremea respectiva, din cauza asta ai o teama continua parca sa mergi mai departe, ti e teama ca o sa gresesti ceva?
  •  
    • 187 mesaje
    12 Sep 2007, 14:11
    0 0
    da... .cu toate ca a trecut mult timp si toate lucrurile s-au schimbat sau poate pt ca am crescut vad lucrurile altfel
    dintotdeauna mi-a fost teama de esec si nedreptati,de aspiratii neimplinite,de felul cum ma pot afecta actiunile celorlalti,de lucruri pe care nu am puterea sa le schimb
  •  
    • 1094 mesaje
    12 Sep 2007, 14:47
    0 0
    daeya , asculta ti sufletul intotdeauna si ai sa vezi ca el stie ce e bine pentru tine. Se spune ca mintea clara e in inima..sa simti cu sufletul si sa treci asta prin minte..
    ai sa intelegi intr o zi de ce simti revolta pentru ce e in jur , deocamdata incearca doar sa nu te mai simti responsabila de ceea ceea ce ne inconjoara.
  •  
    • 60 mesaje
    12 Sep 2007, 14:50
    0 0
    salutare

si eu imi visez bunica moarta si casa in care am trecut, in destul de multe nopti. eram foarte speriata de fenomen si ma tot gandeam la semnificatii negative. am cautat tot felul de semnificatii pana intr-o zi am gasit una care s-a potrivit contextului meu. mortii sunt de fapt energii care ne invaluie pentru a trece mai usor peste incercari constiente sau inconstiente. tu ii visezi astfel pentru ca aceasta este imaginea cea mai accesibila pentru tine.
    nu te speria si incearca sa ajungi la un happy end in visele tale prin schimbarea "scenariului"...stiu ca e greu dar chiar si asta putem controla.
    bafta multa!
  •  
    • 1094 mesaje
    12 Sep 2007, 14:56
    0 0
    marina81 mortii NU sunt energii care ne invaluie sa ne ajute etc....asta e parerea ta si ti o respect dar cine ti o fii bagat asta in cap???
    si ..ai grija ca gandul creeaza energia din jurul tau..!!

Ai o legatura spirituala inca cu bunica ta si de aia ai visat o multe seri atata tot...
  •  
    • 187 mesaje
    12 Sep 2007, 15:06
    0 0
    multumesc mult pt ajutor,fetelor.
    sper sa reusesc sa-mi 'controlez' visul desi mi se pare imposibil(am mai incercat).pupici
  •  
    • 1094 mesaje
    12 Sep 2007, 15:29
    0 0
    daeya : nu trebuie sa incerci sa ti controlezi visul. Incearca doar sa traiesti ghidata de Sufletul tau..
  •  
    • 810 mesaje
    13 Sep 2007, 09:49
    0 0
    Am visat si eu un mort aseara nici nu stiam cine este si am visat ca mi s-o spart usa din geam ce o am la terasa si eram cuplata cu cel mai bun prieten al meu
    ce naspaaaa
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Sep 2007, 11:00
    0 0
    "Ai o legatura spirituala inca cu bunica ta si de aia ai visat o multe seri atata tot..." - jass

Cred ca ai dreptate, jass.
    Si eu mi-am tot visat bunica, dupa ce a murit... pana intr-o noapte, cand am visat-o imbratisandu-ma si luandu-si ramas bun.
  •  
    • 5457 mesaje
    13 Sep 2007, 13:14
    0 0
    Eu imi visez mereu bunica moarta ca vine si ca ma ajuta. Intotdeauna imi spune la final "trebuie sa plec acum, dar ma intorc, da?" Intr-o noapte am visat ca-mi spunea "iar n-ai mancat nimic toata ziua, mama. Iar umbli nemancata o zi intreaga" si adevarul e ca, in ziua respectiva, nu mancasem nimic, din motive de "prea ocupata".
    Si, da, eu ii simt pe bunicii mei, care au murit, ca pe o energie pozitiva in casa mea (amandoi au murit in casa mea) si in jurul meu. Nu mi-e frica de ei. Atata timp cat nu mi-au facut niciun rau in timpul vietii, nu vad ce rau mi-ar putea face dupa moarte.
  •  
    • 187 mesaje
    13 Sep 2007, 14:02
    0 0
    jass,ti-am trimis un mesaj privat
  •  
    • 1094 mesaje
    14 Sep 2007, 12:42
    0 0
    ok daeya ,ti am raspuns
  •  
    • 18 mesaje
    15 Sep 2007, 10:44
    0 0
    EU AM VISAT AN PLINA ZI PELA 13 SI CEVA CA AMI SUNA TLF DAR TLF MEU ERA PE VIBRATI,AM RASPUNS,ERA O VOCE CA DE DEMON SI AMI CEREA SAI ANAPOIEZ BANI ANAPOI EU AM ANTREBAT CINE ESTI MA? SI CE VREI?IAM ZIS LASAMA MA SA DORM,SI IAM ANCHIS TLF, EU DE OBICEI DORM CU FATA AN JOS SI CU PICIOARELE SPRE USA SI DUPA CE AM ANCHIS TLF LA CATEVA MINUTE AM SIMTIT CEVA CAM LA O TONA PE SPATELE MEU,MA IMOBILIZAZE COMPLET NU PUTAM MISCA DECAT GATU,SI CU PUTEREA LU DUMNEZEU MAM TREZIT DIN SOMN DAR FOARTE SPERIAT AMI BATEA INIMA CA NICI O DATA.CE O FI FOST?