Dusmanii din fiecare zodie

•  
    • 107 mesaje
    7 Sep 2007, 08:09
    0 0
    neata!!!ma gandeam de curand cum este fiecare zodie ca dusman...si eu am cateva pers cu care nu ma inteleg bine si m;ar ajuta sa stiu cum reactioneaza fiecare zodie in stare de conflict...voi ce parere aveti? va pup
  •  
    • 810 mesaje
    7 Sep 2007, 08:52
    0 0
    Scorpionu reactioneaza foarte rau se razbuna ...taurii sunt foarte incapatanati trebuie sa le dai dreptate;si celalalte zodii nu sunt chiar asa de rele in conflicte.
  •  
    • 107 mesaje
    7 Sep 2007, 08:57
    0 0
    dar balantele cum sunt?imi cam face o balanta zile fripte
  •  
    • 810 mesaje
    7 Sep 2007, 09:22
    0 0
    lolll alcooliste nu toate,dar la majoritatea balantelor leplace bautura chefu alea alea...dar tu ce eti? atunci pot a iti spun care-i problema dintre zodia ta si zodia celor car iti fac zile fripte
  •  
    • 107 mesaje
    7 Sep 2007, 09:28
    0 0
    eu sunt sagetatoare...cu ce zodii sunt compatibila dpdv emotional si profesional?
  •  
    • 810 mesaje
    7 Sep 2007, 09:31
    0 0
    Din cate stiu sagetator merge foarte bine cu leu si berbec,leu sigur, berbecii sunt mai tari mai incapatanati dar de obicei e buna combinatia.Sagetator este o zodie buna si daca ai conflicte cu balante nu e vina ta balanteleeeeee sunt imposibile(mama mea,bunica mea,socrul meu sunt balante)
  •  
    • 107 mesaje
    7 Sep 2007, 09:33
    0 0
    ooo..destul de nasol..cam multe balante in juru tau
  •  
    • 810 mesaje
    7 Sep 2007, 09:37
    0 0
    Is satula de balante sunt foarte ...dificile...si eu cum sunt mai dificila (scorpion) cu mine nu ies blantele la capat deloc niciodata
  •  
    • 556 mesaje
    7 Sep 2007, 13:01
    0 0
    cum a mai spus o eva(daca nu chiar tu)probleme ne da subconstientul.probabil ca ai avut tu unele probleme cu o balanta si acum ti-ai facut imaginea asta de ''dificila'';''toate sunt asa''(cum ai enumerat si u mai multe persoane).
  •  
    • 810 mesaje
    7 Sep 2007, 14:03
    0 0
    Se poate ai dreptate nu spun ca nu,dar ce stiu cu siguranta e ca nu-mi place ZODIA asta deloc (o fi inconstientul,experienta personala ce-o fi)nu si nu si nu
  •  
    • 2209 mesaje
    8 Sep 2007, 00:38
    0 0
    Mai, teoretic sagetatorul merge foarte bine cu balanta. Cel mai bine merge din punct de vedere emotional cu varsatorul. Apoi cu berbecul, apoi cu balanta si cu leul. Cu barbatii balanta, ma mai inteleg, dar femeile balanta iti scot fire albe. Se contrazic foarte puternic pe subiecte despre care nu stiu prea multe. Au o singura informatie si pe aia o ridica in slavi. Se contrazic, au idei fixe.. Uh, sunt dificile. dar barbatii balanta sunt mult mai maleabili. Mainile potrivite ii modeleaza intocmai dupa bunul lor plac...
  •  
    • 3741 mesaje
    8 Sep 2007, 00:51
    0 0
    Eu sunt sagetatore si ma feresc de fecioare ca de naiba! Mi se pare cea mai dificila zodie...
  •  
    • 2209 mesaje
    8 Sep 2007, 01:09
    0 0
    Nu am prea cunoscut. Sora'mea e tot sagetatoare si prietena ei cea mai buna e fecioara. Sunt de nedespartit... E fata de treaba, nu am avut probleme cu ea, dar nici nu suntem chiar atat de apropiate. Nu stiu, dar oricum, si-n zodiac scrie ca nu suntem prea potrivite cu fecioara
  •  
    • 187 mesaje
    8 Sep 2007, 11:41
    0 0
    eu sunt leu si nu ma inteleg bine cu balantele,cu varsatorii,nu pot sa-i suport sub nici o forma...racii sunt invidiosi.despre lei ma abtin
  •  
    • 556 mesaje
    8 Sep 2007, 11:42
    0 0
    cea mai antipatica zodie mi se pare CAPRICORNUL,dar in cazul meu exista si o exceptie o buna prietena e capricorn,dar e nebuna,haioasa,activa...nu prea se potriveste descrierii zodiei
  •  
    • 2209 mesaje
    8 Sep 2007, 13:40
    0 0
    Maica'mea e capricorn. Si e asa o scumpaaa...
  •  
    • 3036 mesaje
    8 Sep 2007, 18:02
    0 0
    Ioana...
    sunt balanta cu ascendent in balanta, dar nu suport bautura (o jumatate de pahar de bere e cam mult pentru mine ) si nici chefurile zgomotoase.

cu scorpionii am avut intotdeauna o relatie foarte speciala, pur si simplu ma inteleg cu ei fara sa fie nevoie de prea multe cuvinte.
    foarte bine ma inteleg si cu leii, sagetatorii si varsatorii.

taurii mi se par nitel cam reci, iar gemenii cam insistenti.

relatii foarte dificile am avut intotdeauna cu pestii si racii.
  •  
    • 2209 mesaje
    9 Sep 2007, 03:18
    0 0
    donna, cu pestii??? Pestii care-s asa minunaaaati?
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Sep 2007, 10:28
    0 0
    Iar eu nu-i suport pe barbatii din pesti. Sunt oribili.
    In rest ma inteleg cam cu toate zodiile. eu fiind berbec. Cu fetele din pesti ma inteleg fff. bine, dar cu barbatii...sa nu-i vad.
  •  
    • 3036 mesaje
    9 Sep 2007, 12:50
    0 0
    boracha, daca esti peste, inseamna ca-s norocoasa sa cunosc macar o pestoaica simpatica