Doua fecioare
-
0 0Eu sunt fecioara (19 sept.1963)cu ascendent in rac ,el fecioara(10 sept.1961 cu ascendent in balanta.
Ce-mi puteti spune?
Ne sunt astrele favorabile? -
Nu stiu prea multe despre fecioare, dar uite ce am gasit pe net:
Fecioara - Fecioara
Dragostea este cheia
Fecioarele au aceeasi perspectiva asupra vietii. Ambii pun realismul pe primul loc, sunt usor idealisti, perfectionisti si au aceeasi viziune asupra banilor. Mai au o trasatura comuna: sunt profund critici. Acestia doi ar trebui sa aiba cariere cat mai diferite, altfel vor incepe cu siguranta sa se certe.
Sunt fini observatori ai detaliilor, si tot ce fac, de la lista de cumparaturi la gatit, se face foarte elaborat. Rareori sunt neatenti; sunt logici, asa incat, daca li se ofera ocazia, se vor retrage in lumea lor logica, nemailasand loc imaginatiei, faneziei.
Probabil nu planul fizic i-a atras unul sper celalalt, pentru ca daca unul dintre ei face o greseala, celalalt ar putea deveni exagerat de critic. O legatura afectuoasa si atenta ii va tine unul langa altul, daca reusesc sa treaca peste ceea ce nu convine fiecaruia. Relatia ar putea fi foarte agitata in caz contrar. Cu multa dragoste intre cei doi insa, va merge. -
Am eu printre rude un cuplu de fecioare: sunt ca doua boabe intr-o pastaie, ca doua jumatati de nuca etc etc
Hahaha. el, verisorul meu, mi-a spus "cu fata asta ma voi casatori" cu mult timp inainte sa-i dea ei cel mai mic semn ca ar placea-o. A studiat-o doi ani de zile pe cand imparteau aceeasi gazda. Lucru socotit.
Si asa a fost si este si toata casnicia lor, in sensul ca absolut tot ce si-au propus au facut, fara agitatie, fara zgomot, fara abateri, impreuna. -
Imi pare rau de problemele din fam.ta ,Carayuka.
La mine in familie lucrurile au stat cu totul altfel.
Si parintii mei sunt fecioare.S-au inteles perfect toata viata.
Nu s-au certat niciodata(cel putin eu nu i-am auzit !)
Probabil ca (spunea o eva )ascendentul are o mare importanta .
Inca o data Carayuka,regret ca ai trait intr-un calvar.
Iti doresc numai bine ! -
dilema_ta
Multumesc mult de tot.Am reusit de mult sa trec peste toate,am incercat sa-i inteleg si in mare parte am reusit;deci nu fac ce au facut ei.
Cred ca peste toate predictiile,conteaza cel mai mult sa ai rabdare si sa il cunosti cat mai profund pe cel de langa tine,atunci reusesti sa-l intelegi iar toate celelate vin de la sine. -
eu sunt fecioara, prietenul meu la fel, avem o relatie de muuulti ani, ne intelegem bine, e o persoana foarte atenta, extrem de ordonata si, desi si eu sunt ordonata simt ca ma scoate din minti cateodata ... nu este zgarcit, insa "tine de bani", incearca sa nu'i dea pe prostii, familist convins ... sigur 2 fecioare se potrivesc nu numai teoretic, ci si practic, au aceleasi pasiuni, acelasi mod de viata si aceeasi gandire ... nu prea are ce sa mearga rau .. se poate sa mai intervina monotonia, dar sigur unul din voi doi este mai inventiv