Doua fecioare

•  
    • 282 mesaje
    6 Sep 2007, 18:07
    0 0
    Eu sunt fecioara (19 sept.1963)cu ascendent in rac ,el fecioara(10 sept.1961 cu ascendent in balanta.
    Ce-mi puteti spune?
    Ne sunt astrele favorabile?
  •  
    • 282 mesaje
    6 Sep 2007, 23:08
    0 0
    Nimeni???
  •  
    • 475 mesaje
    7 Sep 2007, 04:47
    0 0
    cel putin teoretic, un DA hotarat !
  •  
    • 282 mesaje
    7 Sep 2007, 09:12
    0 0
    Multumesc Iris!
    Si practic?
  •  
    • 282 mesaje
    7 Sep 2007, 11:13
    0 0
    Ce trebuie facut ca relatia asta sa nu devina anosta?
    Mai vreau pareri,va rog !
    Multumesc !
  •  
    • 282 mesaje
    7 Sep 2007, 19:49
    0 0
    Of si ce nevoie am de detalii !!
  •  
    • 2209 mesaje
    8 Sep 2007, 01:19
    0 0
    Nu stiu prea multe despre fecioare, dar uite ce am gasit pe net:

Fecioara - Fecioara

Dragostea este cheia

Fecioarele au aceeasi perspectiva asupra vietii. Ambii pun realismul pe primul loc, sunt usor idealisti, perfectionisti si au aceeasi viziune asupra banilor. Mai au o trasatura comuna: sunt profund critici. Acestia doi ar trebui sa aiba cariere cat mai diferite, altfel vor incepe cu siguranta sa se certe.

Sunt fini observatori ai detaliilor, si tot ce fac, de la lista de cumparaturi la gatit, se face foarte elaborat. Rareori sunt neatenti; sunt logici, asa incat, daca li se ofera ocazia, se vor retrage in lumea lor logica, nemailasand loc imaginatiei, faneziei.

Probabil nu planul fizic i-a atras unul sper celalalt, pentru ca daca unul dintre ei face o greseala, celalalt ar putea deveni exagerat de critic. O legatura afectuoasa si atenta ii va tine unul langa altul, daca reusesc sa treaca peste ceea ce nu convine fiecaruia. Relatia ar putea fi foarte agitata in caz contrar. Cu multa dragoste intre cei doi insa, va merge.
  •  
    • 282 mesaje
    8 Sep 2007, 15:16
    0 0
    Multumesc ,Boracha !
    Asa este .
  •  
    • 4017 mesaje
    8 Sep 2007, 18:19
    0 0
    Am eu printre rude un cuplu de fecioare: sunt ca doua boabe intr-o pastaie, ca doua jumatati de nuca etc etc Hahaha. el, verisorul meu, mi-a spus "cu fata asta ma voi casatori" cu mult timp inainte sa-i dea ei cel mai mic semn ca ar placea-o. A studiat-o doi ani de zile pe cand imparteau aceeasi gazda. Lucru socotit. Si asa a fost si este si toata casnicia lor, in sensul ca absolut tot ce si-au propus au facut, fara agitatie, fara zgomot, fara abateri, impreuna.
  •  
    • 282 mesaje
    8 Sep 2007, 18:34
    0 0
    Da Classy,asa este...cred ca am facut cea mai buna alegere atunci.Compatibilitatea conteaza foarte mult .(parerea mea )
    Fecioara are putine zodii cu care se intelege.Fiul nostru este capricorn si am inteles ca este ...de bine !
  •  
    • 967 mesaje
    10 Sep 2007, 16:47
    0 0
    Fecioara -fecioara, ca si mine, dar sunt cam nehotarati si mi se pare ca nu se urneste mai nimic din loc.
  •  
    • 116 mesaje
    10 Sep 2007, 22:43
    0 0
    Excelenta compatibilitate intre cele doua fecioare si copilul lor capricorn, dar important este si ascendentul lor.
  •  
    • 282 mesaje
    9 Nov 2007, 09:22
    0 0
    Eu cu ascendent in rac,sotul in balanta si fiul nostru in fecioara. Tare mult as dori detalii !Va multumesc !
  •  
    • 1314 mesaje
    14 Nov 2007, 16:53
    0 0
    Parintii mei au fost amandoi Fecioara,si au avut aproape 45 de ani de casatorie,dar nu au fost decat certuri,vesnice reprosuri,nemultumiri,violente;cum s-a terminat???
    A paralizat mama,si a murit la scurt timp.
  •  
    • 24 mesaje
    14 Nov 2007, 21:11
    0 0
    Imi pare rau de problemele din fam.ta ,Carayuka.
    La mine in familie lucrurile au stat cu totul altfel.
    Si parintii mei sunt fecioare.S-au inteles perfect toata viata.
    Nu s-au certat niciodata(cel putin eu nu i-am auzit !)

Probabil ca (spunea o eva )ascendentul are o mare importanta .

Inca o data Carayuka,regret ca ai trait intr-un calvar.
    Iti doresc numai bine !
  •  
    • 19 mesaje
    14 Nov 2007, 23:18
    0 0
    puteti sa va calculati compatibilitatile zodiilor pe afluacum (dati un search si intrati imediat pe site) e foarte fine si da detalii. eu m-am identificat f bine in analiza lor!
  •  
    • 1314 mesaje
    16 Nov 2007, 11:29
    0 0
    dilema_ta

Multumesc mult de tot.Am reusit de mult sa trec peste toate,am incercat sa-i inteleg si in mare parte am reusit;deci nu fac ce au facut ei.

Cred ca peste toate predictiile,conteaza cel mai mult sa ai rabdare si sa il cunosti cat mai profund pe cel de langa tine,atunci reusesti sa-l intelegi iar toate celelate vin de la sine.
  •  
    • 1555 mesaje
    18 Nov 2007, 02:18
    0 0
    eu sunt fecioara, prietenul meu la fel, avem o relatie de muuulti ani, ne intelegem bine, e o persoana foarte atenta, extrem de ordonata si, desi si eu sunt ordonata simt ca ma scoate din minti cateodata ... nu este zgarcit, insa "tine de bani", incearca sa nu'i dea pe prostii, familist convins ... sigur 2 fecioare se potrivesc nu numai teoretic, ci si practic, au aceleasi pasiuni, acelasi mod de viata si aceeasi gandire ... nu prea are ce sa mearga rau .. se poate sa mai intervina monotonia, dar sigur unul din voi doi este mai inventiv
  •  
    • 282 mesaje
    18 Nov 2007, 17:33
    0 0
    Multumesc Lecsy ,ptr raspuns!
    Asa este!