Ea - scorpion, el-fecioara, cum ar fi?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
6 Sep 2007, 13:120 0Eu sunt Scorpioanca, 3 nov 1973,ascendent in Rac, el e Fecioara, 26 august 1971, ascendent in Fecioara. Eu simt ca ne intelegem bine si el la fel. Ce spun astrele, puteti sa ma ajutati sa aflu? va multumesc anticipat.
-
6 Sep 2007, 14:06Astrele spun da. Depinde ce spuneti voi doi.

Pamant si apa - fie dau cel mai bun lut din care veti construi palate si statui fie cel mai mizerabil noroi din care cu greu va veti ridica.
Acum ca astrele va sunt favorabile aveti grija sa aveti idealuri, scopuri si preferinte comune si totul va fi bine. -
6 Sep 2007, 15:42cunosc o pereche (fosta pereche), iubire mare la inceput, dupa aproximativ 1 an de zile el a hotarat ca nu mai poate continua relatia (se simtea ingradit si-l speria perspectiva), tipa a facut mare scandal insa n-a reusit sa-l induplece cu nici un chip.
el s-a intors dupa cateva luni si s-au impacat.
pe scurt: o relatie lunga de cativa ani buni, cu multe scandaluri si impacari, care a culminat cu despartirea.
cert e ca si acum, dupa vreo 2 ani de la despartire, el o cauta in continuare si o vrea inapoi!
ea nici nu vrea sa mai auda, oricum si-a refacut viata cu altcineva! -
7 Sep 2007, 09:36Daca va intelegeti bine felcitari nu te lua dupa astre (astrele spun ca NU si parerea mea personala--sunt si eu scopioanca--din experienta ppot spune ca NU),da daca va intlegti bine d ce nu?
Înapoi la: Forum » Astrologie