acelasi loc ireal in vise diferite

•  
    • 2370 mesaje
    6 Sep 2007, 12:16
    0 0
    Visez de multe ori ca ma aflu intr-un loc, acelasi loc, care in realitate nu exista si nu are cum sa existe. E ceva de poveste, cu stanci, cu capete de rechin sculptate in gheata
    Si mai sunt si cativa oameni acolo, aceeasi, pe care in realitate nu-i cunosc dar de care ma simt foarte apropiata in vise.

Ce poate sa insemne asta si CUM e posibil sa visez acelasi loc in nopti diferite?
  •  
    • 2831 mesaje
    6 Sep 2007, 13:02
    0 0
    E o realitate construita de subconstient. In functie de senzatia pe care ti-o da - si inclin sa cred ca acolo te simti in siguranta - ar putea sa insemne ca in stare constienta esti nesigura, te confrunti cu probleme de care ai tendinta sa fugi sau ai o relatie alunecoasa.

Daca dimpotriva, locul nu-ti inspira siguranta atunci poate sa fie reprezentarea unei temeri ascunse, a unui secret teribil bine pastrat, a unei poveri.
  •  
    • 3036 mesaje
    6 Sep 2007, 15:30
    0 0
    sunt de aceeasi parere cu angel.

si in visele mele se repeta astfel de locuri - de exemplu, intr-un "serial" de vise am o garsoniera intr-un bloc dintr-o intersectie mare. pe o masuta, langa usa de la balcon, sta o colivie cu un canar. ii schimb apa si ii pun mancare ori de cate ori ma visez acolo, desi scenariul nu este intotdeauna acelasi.
  •  
    • 2370 mesaje
    7 Sep 2007, 00:04
    0 0
    Mersi, angel, pt. explicatii. Am o stare de pace, imi place acolo (cand sunt acolo; cand ma trezesc ma sperii)

Ce chestie, donna! Nu te sperie faptul ca duci o "viata dubla"?
    Deci de fapt spiritul nostru calatoreste noaptea, nu? Sau doar imaginatia? ..... Sau viata pe pamant e doar o parte din viata noastra intreaga? .........