Ciudat
-
0 0Sa
-
Pe bune e doar obsesia ta ca asa ceva ar fi posibil. Scorpionii au un psihic extraordinar de puternic si o forta de a se influenta pe ei si pe ceilalti teribila. Stii ca zodia e reprezentata in fapt de doua simboluri - un vultur si un scorpion. In timp ce vulturul zboara deasupra tuturor (semnifica asipratia catre inalt, puterea de a se ridica deasupra tuturor prin forte proprii), scorpionul se taraste, se chinuie si sfarseste prin a se sinucide cu prorpiul ac. Ai mare grija - cu cat mai mare ti-e puterea cu atat mai mare e spiritul autodistructiv.
Educa-ti capacitatile, inceteaza sa mai crezi in prostii (subconstientul e de fapt dusmanul nostru cel mai de temut) si inalta-te.
Semnat:
O scorpie care a invatat sa zboare.
-
Singura explicatie logica la care ma pot gandi in momentul asta e o emisie puternica de energii negative din partea unei persoane invidioase (sau asa-numitii vampiri energetici). S-ar explica si migrenele pe care le ai.
Intuitia ta ti-a dat deja raspunsul. Stii cine e persoana, o simti, insa eziti sa iei masuri. Stii ce trebuie sa faci nu? -
IleaIoana, angelheart e mai desteapta, ascult-o! taie vizitele 'prietenei'.
eu iti spun mai "babeste" ce sa faci: orice obiect isi "uita" prietena ta, arunca-l si stropeste cu aghiasma prin casa dupa ce pleaca, poate n-ar fi rau sa postesti vinerea. Eu sunt mai superstitioasa de felul meu si cred in Dumnezeu (desi nu merg la biserica), si de-asta ti-am dat sfaturile asa. Sa nu radeti de mine.