gemeni cu scorpion? mere sau pere?
-
0 0cine stie daca si pana unde merge gemeni cu scorpion? ea-el, el-ea?
merci. -
eu gemeni, un tip scorpion tot incerca sa fim impreuna,si...cel putin cu el(nu generalizez)chiar m-am plictisit de ''metoda'' lui.tot timpul se lauda,se credea cel mai tare,imi dadea exemple din care sa-mi dau seama ca el este cel mai potrivit,destept...bla,bla,bla,.acum sta cu o berbecuta si se inteleg super,nici ei nu-i place cand se lauda,dar face haz.
-
paparuda, contrazic evele care ti-au raspuns inaintea mea.
sint scorpion cu 16 ani de casnicie FERICITA cu un gemeni si avem un super pestisor.
la starea civila, dupa ce am fost declarati sot si sotie,matusa lui care cica se pricepe la zodii ne-a spus:"draga scorpionii cu gemenii nu fac casa in veci ..." iaca pe 16 nov. tocmai am facut 16 ani. -
nu-mi taiati creanga de sub picioare: eu sunt scorpion si el gemeni si urmeaza sa ne casatorim. la noi a mers foarte bine: suntem de 3 ani impreuna , ne intelegem foarte bine, kiar mai bine decat cu toti berbecii, sagetatorii ,pestii si alte semne de prin viata mea. teoretic, nu ar trebui sa ne intelegem, practic, ne e foarte, foarte bine. asta poate si pentru ca el are ascendent in aredelean
-
alex, in ce spui ca are ascendentul?
Stiu si eu un caz tipa scorpioanca si sotul gemenii. Ii povesteste prietenului lui cel mai bun ca isi scoate verigheta cand pleaca de acasa la servici si agata pe strada toate femeile pe care poate si le minte ca le ia de sotii. A fost cu atat de multe de la doctorite pana la femei de serviciu pt ca se plictiseste si vrea sa vada cum e. Are 2 copii cu nevasta-sa si e un prefacut nemaipomenit numai in minciuni stufoase o tine pe sotia lui. Ca sa se dea mare povesteste la prieteni si spune ca nu se poate opri fiind un curvar notoriu din firea lui. -
Fratele meu e Scorpion si ea era Gemeni,au avut o relatie f complicata si controversata..in final s-au despartit..nu prea merge,dar pana la urma e asa importanta zodia,cand iubesti?..Eu am noroc sa am un barbat din zodia cu care chiar ma inteleg, dar si daca era in alta zodie,nu ma lasam pana nu iesea ceva bun.Parerea mea..
-
te sustin intru-totul,si eu sunt in zodia scorpion iar sotul meu e geaman ,nu avem o casnicie monotona ptr ca ne completam unul pe celalat,cind ramine unul fara ideei ,le scoate din tolba celalalr,si tot asa ,avem o casnicie din care avem ce invata zilnic si multe noutati ,si am realizat ca ,cu cit trec anii dragostea noastra se aprinde mai ''tare'' ,va pup si vorba aia
ina nu incerci nu aflii sau risti si cistigi ......deci bafta.....!!!!a si culmea avem si un tauras mai infocat decit noi de aproape 6 anisori !!!! -
Gemeni si Scorpion : Aer luminos si "aerian" si Apa adânca, misterioasa si posesiva... Cu greu ar putea sa dureze o relatie daca se bazeaza doar pe atractia fizica. Scorpionul este pasional, iar asta o sa te fascineze. Probabil ca ai fost atras de focul care arde-n ochii sai, si e de înteles. Este un semn despre care adesea se spune ca duce pasiunea pâna la obsesie... Dar, din pacate, orice Scorpion este posesiv de nu se poate si orice Geaman îsi adora libertatea personala, care include si un flirt-doua, pe de laturi... Iar Scorpionul pur si simplu nu suporta : vrea sa stie ca ce-i al lui e-al lui si pus deoparte. Iar daca ce-i al lui (adica tu) se fâtzâie prea mult pe la prieteni si prin oras, daca ce-i al lui nu împartaseste profunzimea sa sentimentala, daca ce-i al lui vorbeste în loc sa-si foloseasca intuitia – atunci Scorpionul o sa ramâna botos si mâhnit mult timp, încât pâna la urma chiar si cel mai neatent Geaman o sa se prinda ca ceva nu-i în regula ...