Pesti+sagetator. Vesta?

•  
    • 1308 mesaje
    4 Sep 2007, 21:33
    0 0
    ce ziceti de combinatia asta? poate face casa buna? eu sunt pesti, el sageata care prinde pestele Certuri cam dese cu impacari prinse in program. Viitor luminos? urmeaza sa ne casatorim.

Vesta, ne poti prezice ceva?
    sau Vesta se ocupa numai cu interpretarea viselor si am confuzat eu
  •  
    • 2209 mesaje
    5 Sep 2007, 15:42
    0 0
    Eu nu-s nici o vesta, dar iti zic din proprie experienta sa fugi cat mai rapid! Am citit undeva ca pestele se indragosteste super rapid de sagetator, pana la urma se indragosteste si sagetatorul..iar cand "vraja" trece, primul lucru care se intreaba e "ce cautam noi impreuna??"
  •  
    • 1308 mesaje
    5 Sep 2007, 15:55
    0 0
    Aoleuuuu, noi ne casatorim luna viitoare!
  •  
    • 118 mesaje
    5 Sep 2007, 20:10
    0 0
    Eu sunt pesti, iubitul meu sagetator, avem o relatie extraordinara,locuim impreuna si nu avem de gand sa renuntam la relatia noastra doar pt faptul ca, potrivit zodiilor, nu suntem compatibili...
    In concluzie, draga viitoare mireasa, bucura-te de relatia voastra fara de a tine cont de neconcordanta zodiilor. Te pup si iti doresc o casnicie frumoasa!
  •  
    • 116 mesaje
    5 Sep 2007, 22:52
    0 0
    Daca ai nevoie de Vesta ,intra pe www.astrovesta.com
  •  
    • 3158 mesaje
    6 Sep 2007, 14:21
    0 0
    e destul de dificila o relatie intre un semn de apa si unul de foc,asta pt ca sunt diametral opuse.Eu am asa o relatie,prietenul e rac,eu sagetator.De cand l-am cunoscut pot spune ca m-am schimbat putin,am devenit mai pasnica,mai linistita.Inainte eram tare zaluda E o relatie faina,are grija de mine,are simtul umorului,mereu plecam in calatorii..
    Ideea e ca sunt compatibile semnele de foc cu cele de apa,bineinteles cu mici compromisuri
  •  
    • 2831 mesaje
    6 Sep 2007, 14:42
    0 0
    Pisi, Vesta e in concediu. Daca voi va intelegeti e ok. Lasa prostiile astea astrologice. Nu fac decat sa-ti influenteze negativ subconstientul.
  •  
    • 2209 mesaje
    6 Sep 2007, 20:59
    0 0
    Uuuh, casa de piatra atunci! Daca s-a ajuns la casatorie, poate voi chiar sunteti compatibili. Oamenii in zodia pesti sunt fascinanti. Daca m-asi potrivi cu ei ca partenera, mi-asi lua si eu tot un peste de barbat. Dar nu e sa fie..