Parinte vizionar
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
4 Sep 2007, 21:310 0Nu am stiut unde sa incadrez acest subiect, dar am zis ca poate la astrologie gasesc vreun raspuns, ca e ceva legat de viziune. A fost cineva la un preot vizionar si le-a prezis una alta, printre care ca una din fiice nu se marita cu cel cu care urmeaza sa se marite.
O fi adevarat? se poate crede in preoti vizionari? ati mai auzit ceva despre asta? -
4 Sep 2007, 23:23personal nu stiu dar am auzit cazuri ... si cred ca exista asa ceva, gresala omului de a vrea sa afle ce i se intampla... acuma traieste cu frica ca o fi adevarat sau nu...
-
5 Sep 2007, 15:20Fetelor in afara de faptul ca e posibil sa faci anumite previziuni, exista posibilitatea ca fiecare sa si construiasca singur drumul in viata, nu exista pentru nimeni un destin prestabilit. Exista pentru fiecare doar lectiile pentru care am venit pe Pamant prin care trecem ca sa evoluam si care le am ales noi insine.
Mi se pare acum , total fara sens sa mergi sa aflii una alta dintr un viitor pe care noi singuri il construim clipa de clipa.
Iar cand cineva ne spune ca noi vom face un anumit lucru, noi o sa l facem doar daca alegem asta,nimic nu e obligatoriu.
Cu drag,
Jass -
6 Sep 2007, 11:14ba JASS tare prost /incult trebuie sa fi daca scri ce gindesti. omenirea de cind e ea a fost preocupata sa stie... despre orice... cu atit mai mult despre viitor-ul... personal sau colectiv
-
6 Sep 2007, 12:50eu nu am zis ca nu e lumea preocupata sa si cunoasca viitorul, am spus ca nu exista viitor prestabilit decat potential.
Înapoi la: Forum » Astrologie