Berbec +Scorpion?!

•  
    • 5 mesaje
    3 Sep 2007, 13:15
    0 0
    Compatibilitate sau doar atractie fizica?!
  •  
    • 47 mesaje
    3 Sep 2007, 18:08
    0 0
    buna!eu zic ca exista compatibilitate intre berbec si scorpion.eu sunt scorpion si sotul meu este berbec si pot sa spun ca ne intelegem chiar bine
  •  
    • 2209 mesaje
    3 Sep 2007, 20:50
    0 0
    Depinde si de ascendent...
  •  
    • 2209 mesaje
    3 Sep 2007, 20:57
    0 0
    La modul general, uite ce se spune:

Scorpion - Berbec

Nu tocmai perechea perfecta

Dintre toate relatiile, aceasta este probabil cel mai dificil de mentinut, deoarece tendinta Berbecului de a da ordine va pune la grea incercare eforturile Scorpionului de a-l acapara la randul lui.

Berbecul va face exact opusul la ce asteapta Scorpionul, chiar si numai ca sa-l enerveze. Una din marile lor probleme e gelozia imensa a Scorpionului, ce-i sta in caracter si nu poate fi nicicum schimbata. Partenerul care nu poate face fata va avea mari probleme.

Berbecul va deveni curand claustrofob daca trebuie sa se conformeze stilului Scorpionului. Acesta simte ca un camin este locul ideal unde poti fi relaxat si poti uita de tot restul lumii, in timp ce Berbecul e mai interesat sa se implice in aceasta lume si sa traiasca la maximum. Va dori sa dea petreceri sau sa mearga la unele, sa aiba mereu prieteni in preajma, ceea ce va scoate din minti la un moment dat Scorpionul. Acesta isi alege de obicei o pereche definitiva, dar Berbecul ar putea fi exceptia de la regula; are anumite idealuri la nivelul carora partenerul de viata trebuie sa se ridice, iar orice esec din partea Berbecului va avea drept consecinta scoaterea acestuia din mintea si din inima Scorpionului.

Pe plan sexual, acesta este destul de pretentios si de gelos. Berbecul, caruia ii place sa domine, nu va accepta sa fie cel dominat. Prin urmare, o relatie intre acestia doi nu e tocmai recomandata.
  •  
    • 47 mesaje
    5 Sep 2007, 11:12
    0 1
    RELATIA BERBEC SCORPION NU E LAPTE SI MIERE DAR DACA STII CUM SA ABORDEZI BARBATUL BERBEC ESTE OK!
    IN SCHIMB FEMEIA SCORPION SE INTELEGE CEL MAI BINE CU BARBATUL PESTE!
  •  
    • 47 mesaje
    5 Sep 2007, 11:15
    1 0
    RELATIA BERBEC SCORPION NU ESTE LAPTE SI MIERE DAR DIN EXPERIENTA SPUN CA DACA STII CUM SA ABORDEZI BARBATUL BERBEC ESTE OK!
    IN SCHIMB FEMEIA SCORPION SE INTELEGE PERFECT CU BARBATUL PESTE!
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Sep 2007, 12:20
    0 0
    "Berbecul va deveni curand claustrofob daca trebuie sa se conformeze stilului Scorpionului. Acesta simte ca un camin este locul ideal unde poti fi relaxat si poti uita de tot restul lumii, in timp ce Berbecul e mai interesat sa se implice in aceasta lume si sa traiasca la maximum."

da' de unde!!!!
    este exact pe dos:

Scorpionul este mereu in cautare de noutate si actiune, iar Berbecul urmareste sa isi creeze o viata sigura, ordonata dupa nevoile sale.

DAR: sa incerci sa controlezi un Scorpion inseamna sa fii dispus sa-ti arunci in aer viata, intr-un dezastru echivalent cu Apocalipsa.
  •  
    • 2209 mesaje
    5 Sep 2007, 15:56
    0 0
    Eu nu sunt de acord. Berbecii sunt mult mai dinamici. Scorpionii se framanta mult in interior, au o multime de idei si de ganduri, dar berbecii sunt mult mai activi. Berbecii sunt foarte dinamici, incearca o multime de chestii. Scorpionii sunt mai dedicati. Berbecii sunt mai aventurieri. Cel putin persoanele pe care le-am intalnit eu, asa erau..
  •  
    • 810 mesaje
    7 Sep 2007, 09:40
    0 0
    da da Peste barbat cu femeie scorpion perfect pe dracu