balanta+capricorn=?
-
0 0Compatibili?
-
Eu am un prieten balanta care nu as vrea sub nicio forma sa-mi fie mai mult decat prieten desi este un tip super....but: este excesiv de tipicar, si de controlator...ma depaseste pe mine, un capricorn veritabil. Interpreteaza orice gest si orice cuvant, astazi este super fericit maine suparat mort...no way...dar, cine stie
-
opinie de femeie balanta, maritata de vreo 8 ani cu un capricorn:
mda, e control-freak si cam carcotas, greu de urnit, greu de oprit... daca-ti face cadou un telefon mobil scump, sa fii sigura ca nu e pentru placerea ta, ci ca sa fie sigur ca il porti mereu cu tine, ca sa stie unde esti, ce faci etc...
greu de suportat ca iubit (gelos si cam mincinos), dar bun de sot, din momentul in care s-a decis ca tu esti aleasa. te va alege mai ales are siguranta ca are ceva material de castigat din asta.
in rest... tu cu entuziasmul, el cu cenzura
daca simti ca ai suficienta energie sa-l tii in priza asa cum ai tu nevoie, ca balanta, go for it! daca e motivat, rastoarna muntii pentru tine. daca nu, asteapta ca viata sa i se intample de la sine: daca pica ceva, bine - daca nu, macar s-a odihnit bine. 
diferenta dintre balanta si capricorn cica ar veni de la faptul ca balanta e zodie de aer (mobila, entuziasta, plina de imaginatie, pretentioasa), pe cand capricornul e zodie de pamant (are o anumita inertie, dar si un dezvoltat instinct de conservare, deci o mare rezistenta atunci cand se pune in miscare).
cam morocanos din fire, ii place, totusi, sa se lase molipsit de optimismul si afectiunea altora. atentie, deci: daca il lasi sa se "raceasca" risti sa observe, intamplator, ca alta e capabila de il "incalzeasca" mai bine. n-o va cauta intentionat, dar cum capricornului cele mai multe lucruri i se "intampla", e bine sa tii un ochi pe el in permanenta.
-
rox, multa bafta
un sfat asa, ca de la femeie la femeie: daca incearca sa profite de bunavointa ta si cauta sa-ti lase tie treburile ingrate, nu-l lasa - altfel intr-o buna zi te trezesti ca ai devenit batrana si obosita, iar el e tot tanar si odihnit. spune-i exact ce trebuie sa faca, altfel ori nu stie, ori se preface ca nu stie. esti o norocoasa, ascendentul in berbec te va ajuta foarte mult sa faci lucrul asta fara sa te saturi intr-o buna zi.
sotul meu tot ascendent in leu are, dar asta nu-l face sa fie dinamic decat atunci cand e vorba de ceva ce-i place sau isi doreste.
apropo, auzi? vezi ca daca capricornul tau e insurat, s-ar putea sa fie al meu. caz in care i-as rupe jugulara cu dintii...