Insarcinata in vis.

•  
    • 358 mesaje
    31 Aug 2007, 10:51
    0 0
    Ce inseamna daca am visat ca eram insarcinata?Aveam o burtica mare,eram in 7 luni si eram asa mandra de ea dar toata lumea se uita urat la mine si ma mustra .Tot aseara am visat si ca facusem o infectie urata la dinti si tineam niste tampoane de vata in gura de nici nu puteam sa vorbesc.Am mai visat ca erau sarbatorile de iarna,m-am visat la un raliu de masini desi nu am carnet si am visat ca plangeam dupa catelul meu pe care mi-l luase o femeie nebuna.
  •  
    • 967 mesaje
    2 Sep 2007, 14:34
    0 0
    Vei avea o perioada mai neplacuta,o greutate,te va supara vestea ca o persoana cunoscuta este bolnava.Vei asista la o certa ,o jicnire din partea unui prieten,cunoscut,dar totul se va termina cu bine.
  •  
    • 358 mesaje
    2 Sep 2007, 15:44
    0 0
    Aseara am visat din nou ca eram insarcinata.De fapt mai intai m-am visat mireasa,apoi imi crescuse si burtica,fiind tot mireasa.NU ma casatoream cu iubitul de acum,era un altul dar la nunta mea il inbitasem si pe fostul (o iubire neimplinita) si plangeam,il voiam pe el.La un moment dat m-am trezit si cand am adormit la loc a continuat visul.PLangeam si pentru ca mai femei mai in varsta ma suparau si pt ca il vedeam pe fostul ca sufera.
  •  
    • 162 mesaje
    2 Sep 2007, 21:03
    0 0
    O sa afli ca fostul se insoara sau ca va avea un copil...
  •  
    • 358 mesaje
    2 Sep 2007, 22:55
    0 0
    Am vb pe zi cu el si e suparat rau asa ca nu are cum sa se insoare si nici sa aiba un copil .Ma nelinistesc visele astea pt ca mai mereu cand am visat ceva urat,sau cand s-a repetat visul s-a intamplat ceva,de exemplu cand a facut fratele meu accident am visat 3 nopti la rand numai pisici si iezi negrii