Toanele Racului
-
1 0Am ajuns la capatul puterilor,nu stiu cat mai rezist langa racul meu.Ma epuizeaza psihic in fiecare zi cu toanele si nervii lui.Dupa ce ii fac observatii,ma vede ca sunt ranita si nu de putine ori incep sa plang,imediat se transforma,devine ca mierea...pentru o ora,ca apoi sa reinceapa cu toanele si crizele.Nu mai stiu ce sa fac,am infiintat un topic si la dragoste,nu stiu cum sa il determin sa se poarte mai frumos,sa imi vorbeasca mai respectuos(vorbeste foarte,foarte,foarte urat si ma deranjeaza,mai ales in public).
Va rog sfatuiti-ma,acum suntem certati,nu stiu cum sa reactionez,ce sa fac.Il iubesc prea mult pt a-l parasi,dar nici asa nu mai pot continua,din 7 zile,4 sufar din cauza lui! -
tare as vrea sa stiu ce iubesti la el.daca se comporta cu tine asa aici nu mai vorbim de nici o toana a racului.vorbim de respectul unui barbat pentru o femeie si nu orice femeie.draga mea nu uita proverbul 'ce e din fire n-are mintuire".fa o analiza in mintea ta si vezi ce iubesti la el.daca pui in balanta calitatile cu defectele si defectele trag mai greu renunta acum cit mai ai timp sa-ti refaci viata.mai tirziu ai sa ragreti.bafta si multa putere
-
Si sotul meu e rac si se comporta exact la fel ca si prietenul tau.La fel ca si tine il iubesc mult si ma doare cand imi vorbeste urat sau cand imi spune ca nu am nimic in cap.Imi arata femei mai plinute pe strada si-mi spune uite-asa ai sa ajungi si tu,ca uite cat te-ai ingrasat si alte chestii de-astea.Nu stiu ce sa mai fac ca sa fie bine.
Si cu toate ca se comporta asa stiu ca ma iubeste.Tocmai de-aia nu-l inteleg. -
Daca il iubesti asa de mult si nu-l poti parasi, caci asa ai scris, resemneaza-te, obisnuieste-te cu toanele lui. Pentru mine n-a fost o regula ca daca l-am iubit nu am putut sa-l parasesc. Ba l-am parasit, cand il iubeam mai mult. A fost dragostea vietii mele, nu am mai iubit de atunci pe nimeni, dar ma facea sa sufar ingrozitor si nu am mai rezistat fizic.