fecioara si gemenii = dragoste/razboi?

•  
    • 705 mesaje
    20 Aug 2007, 02:09
    0 0
    Dragele mele, va invit sa va dati si voi cu parerea. O relatie in care EA este fecioara, iar EL gemeni, are sorti de izbanda?

Am tot citit pe aici ca gemenii ar fi duplicitari si infideli etc, dar, Doamne ajuta, inca n-am descoperit asta la al meu. Adica nu prea i se potrivesc caracteristicile zodiei.

Eu, in schimb, sunt cum se zice - cusurugioaca, incapatanata, obsedata de detalii si planificari etc.

Astept o parere - credeti ca suntem compatibili? As vrea sa aflu parerile voastre personale, din experienta de viata, pt ca pe site-uri se pot calcula compatibilitati si pe alea le stiu. Va salut!
  •  
    • 162 mesaje
    20 Aug 2007, 12:13
    0 0
    draga mea la mine a fost invers, eu gemeni si el fecioara, am mai scris pe aici despre acest tip de relatie...DEZASTRU! in decurs de 3 luni ne-am certat si ne-am impacat de vreo 5 ori si asta pt ca el era ft ft ocupat si desi stam la cateva blocuri distanta, ne vedeam 10 min pe sapt
    Pana la urma l-am lasat sa se gandeasca ce vrea de la mine si mi-a zis clar ca nu stie ...asa ca i-am zis drum bun!
    partea frumoasa intre noi era ca exista o mare pasiune si cand ne vedeam ieseau scantei insa se pare ca nu a fost de ajuns.
    desi gemenii sunt diplicitari, eu am fost ft fidela, mai degraba cred ca el a fost cel duplicitar.
    Dumnezeu sa va mai inteleaga dragii mei nascuti in fecioara..
    Acum ma suna ca ii este ft dor de mine dar nici gand de impacare
    Mai bine spune tu cum decurge relatia voastra!
  •  
    • 2293 mesaje
    20 Aug 2007, 14:50
    0 0
    buna. si eu tot fecioara- el gemeni. ne intelegem super. nu da semne ca ar fi genul duplicitar, a rarit iesirile cu baietii, ma prefera pe mine in locul lor. ne vedem zi de zi si nu ne mai saturam unul de altul. nu ne-am certat niciodata, chiar daca suntem abia la inceputul relatiei, totul e ok. conteaza si faptul ca avem aceleasi gusturi si ne plac aceleasi lucruri, si pe deasupra suntem si putin mai "nebuni" sunt muncitori, parerea mea, dar le plac si distractiile, iesirile. au o energie debordanta si se manifesta in orice fac. vorbesc mult, gesticuleaza... parca ar sta pe ardei iute. sunt tandri din cale-afara, alintati... acum spun din ce am observat la al meu. mai cunosc un geaman si e tot asa un gen alintat, tandru dar si lesinat, fara vlaga si plictisitor. pup. sper ca te-am ajutat.
  •  
    • 705 mesaje
    21 Aug 2007, 19:51
    0 0
    Merci mult fetelor...

Despre relatia mea ce sa va spun.. suntem de 3 ani impreuna si ne iubim mult, iar eu ma gandesc chiar sa intemeiez o familie alaturi de el. De asta ma interesa sa aflu ce parere aveti voi despre compatibilitatea dintre zodii.

Evident, nu dupa asa ceva ma iau, nici nu pot spune ca sunt convinsa de adevarul din spatele acestor compatibilitati, insa imi place sa stiu si partea asta a problemei.

Noi, dimpotriva, suntem invers decat voi, Hipnotoik. Adica eu trag de el sa mai iesim, el e ff calm si-ar sta inchis in casa cu mine toata ziua. Chiar si cand ne certam eu tip, ma consum, ma supar si fac teatru, iar el ma lasa sa ma aprind si apoi ma saruta si vrea sa ne impacam. Bine, si asta e enervant la un moment dat, dar mai bine asa decat vreun violent

Oricum va multumesc si astept si alte Eve cu parerile lor !
  •  
    • 1711 mesaje
    22 Aug 2007, 15:45
    1 0
    Si io geamana, el fecioara!!!
    Ne cunoastem de 3 ani, casatoriti de 2. Ma iubeste, il iubesc. Amandoi avem mania curateniei (eu am ascendentul in fecioara), ne place sa iesim, sa socializam. Gatim impreuna, facem tot ce tine de casa impreuna. Unul fara celalalt nu se poate. Bine ca nu muncim impreuna, ce-ar mai fi?
    Acum... eu am ochii mai alunecosi decat el, dar slava Celui de Sus m-a facut mama fidea El, pare ciudat, este prietenul cel mai bun al tuturor colegelor sale, se joaca cu toti copii cunoscutilor nostri. Insa nu l-am vazut vreodata sa treaca limita. Chiar nu! Mai nou, vrem si noi bebel. Adica el, ca eu vroiam de mult.
    In ce nu (prea) am incredere in el: finantele. Aici eu tai si spanzur. Daca ar fi dupa el, in doua zile ne-am termina salariile si am trai cu apa Insa, de obicei este chibzuit, a invatat ca pentru a cumpara ceva important (gen aparatura, ustensile de mesterit sau la masina) trebuie sa ne consultam amandoi. cateodata, as fi vrut sa nu fi fost nevoiti sa ne strangem atata, dar asta deja numai tine de zodiac.

Ahh! certurile... ca exista si din astea. La noi este cu surle si trambite, trantit de usi si spart farfurii, ridicat tonul etc. Razboi in toata regula. Si este vina mea, el nu era asa cand l-am cunoscut, ci caaaaaaaaaaaaaaaaaaalm, plictisitor de calm. Acum, incet, incercam sa ne reeducam, sa lasam vocea cu doua octave mai jos, sa ne intelegem, sa "comunicam". Uneori ne iese, alteori nu. Din fericire, am scapat de toate vesela de la soacra-mea, ca nu-mi placea
  •  
    • 705 mesaje
    23 Aug 2007, 00:16
    0 0
    Ce tare, Delia

M abucur ca va intelegeti atat de bine si va doresc acelasi lucru in continuare. Mai am o intrebare.. cum va intelegti in dormitor?

Pot oare astrele influenta si compatibilitatea .. la orizontala?
  •  
    • 1711 mesaje
    23 Aug 2007, 15:00
    1 0
    Comunicarea in dormitor este buna per total. Uneori mai modesta, alteori de-a dreptul fantastica. Lucru pozitiv: cu el mereu am orgasm multiplu. Initial, faceam dragoste in fiecare zi. Acum, avem clipe de "pasiune extrema" in week-end, zile libere, concedii. Si da, el are un libido mai mare, mereu-i gata de "actiune". Insa este cam traditionalist: mereu in pat. Mai nou, a descoperit (alaturi de mine ) ca mai sunt si alte locuri bune de "hinky-pinky", alte pozitii, a devenit mult mai dezinhibat. Si il preocupa si placerea mea, ramane dezamagit daca, uneori, in graba sa nu "m-a asteptat". Insa este rabdator si tandru. Ma alinta si il alint, ne place mult sa dormim imbratisati dupa si daca se poate si "goi-goluti".
    Pe scurt viata noastra sexuala este buna, pacat ca stressul zilnic nu ne permitem sa savuram prea des acest "viciu"!
  •  
    • 705 mesaje
    23 Aug 2007, 17:57
    1 0
    Ma bucur sa aud asta Felicitari si tineti-o tot asa, la mai mare
  •  
    • 475 mesaje
    24 Aug 2007, 05:00
    0 1
    din punctul meu de vedere, fecioara(ea) + gemeni (el) = razboi. de ce? nu se inteleg de nici o culoare;
  •  
    • 705 mesaje
    25 Aug 2007, 00:34
    0 0
    De ce spui asta Iris?