scorpioniii,cei mai aprigi dusmani
-
0 0Sora si imi este dusman.
-
problema lor e ca iau lucrurile prea in serios si din cauza asta fac din tantar armasar sunt prea suspiciosi si cand li se pare ceva deja tuna si fulgera ca i-ai clcat pe coada rau chiar daca abia i-ai atins sau poate nici atat dar li se pare lor-asta la tipi. Fetele mereu sunt mai maleabile ca asa e spita feminina si mai tolerante deci muuult mai suportabile decat ei.
-
postat de: Nazgul la data: 2007-08-21 10:23
adevarul este ca suntem niste fiinte absolut incredibile cu bune si cu rele
asa este.
si eu am ascendentu in scorpion..sunt de acord cu ce zice nazgul.
mai ales scorpioancele...woww,sunt cele mai bune la pat dintre toate celelalte.sunt pisicoase,sexy,feminine si nu obosesc repede.
adevaru e ca stiu sa joace un barbat pe degete,din punctul asta de vedere sunt cam periculoase..in ciuda celorlalte femei care nu pot fi la asa
-
Vor sa faci ca ele ,iar cand ridici glasul sa le arati ca nu au dreptate ,incep ca nu mai ai ce vorbi cu mine, am sa tin minte..... si asa fac,se tin de cuvant.
Si cand incep cu reprosurile,mama,sa fugi cat mai departe,mortii ii dezgroapa. Am avut prietene care m-au ars tare (scorpioni) ,acu si sormia mare dusman.Cred ca astia mor repede numai de nelinistea si agitatia care o au in ei.
Eu nu tin asa la suparare si dusmanie ,dar ea....poate sa iti faca viata iad. -
mda... deci ma simt datoare sa detaliez

ni se pune pata cam din orice si de multe ori nu vedem lucrurile decat in alb si negru. avem ceva rautate by default si ne place sa intepam lumea, sa fim artagosi. daca ne calci pe coada rau de tot e clar ca o sa ti-o furi in cel mai naspa mod cu putinta
pe de alta parte, cred ca suntem cei mai loiali prieteni si suntem mereu dispusi sa dam o mana de ajutor, total dezinteresat. -
Chintesenta_raului a facut o descriere destul de aproape de adevar. Ar fi trebuit sa mentionezi si capacitatea extraordinara de analiza, obiectivitatea si determinarea.
De ce sunt periculosi scorpionii? Pentru ca spre deosebire de celelalte zodii, care pot sa urasca la fel sau chiar mai rau, scorpionii nu uita si nu iarta.
In plus, au o imaginatie formidabila si o atentie la detalii iesita din comun. Isi tin dusmanii aproape, le adorm suspiciunile si apoi ataca pe neasteptate. Poate ca de aceea lovitura lor e simtita mult mai acut.
Oricum, ca si pentru celelalte zodii, exista numeroase alte elemente care formeaza caracterul unui om. Sa nu generalizam.
-
angel, intr-adevar, cine crede ca a facut rau unui scorpion si va scapa nepedepsit, se inseala. sunt foarte razbunatori, te fac sa crezi ca te-au iertat cand, de fapt, ti-o coc timp indelungat si ti-o trag cand ti-e lumea mai draga.
sunt insa fair si il respecta pe cel care se poarta onest cu ei.