si daca sfidam astrele...?
-
0 0...eu sunt capricorn iar iubitul meu este balanta.
Toate zodiacele "spun" ca nu avem prea multe in comun si nu ne prevad o rel. fericita
Si totusi suntem de 3 ani impreuna si ...se mai anunta ceva ceva ...altii.
ce parere aveti? -
Draga Oana,
Eu cunosc 3 persoane nascute in aceeasi zi cu mine si culmea una nascuta si in acelasi an ca mine.Trebuie sa intelegi ca sintem persoane cu personalitati foarte diferite.Atunci cum se poate generaliza?
Se pare ca astrologia da indicii mult mai detaliate:respectiv ascendent,descendent,etc.Mai dominant este ascendentul care influenteaza efectiv apartenenta la o zodie.Concluzie
aca tii neaparat lasa-te influentata! -
cumparati un manual bun de astrologie cititil bine studiati fiecare fraza cu atentie si veti vedea ca nu sunt aberatii.conteaza horoscopul natal-fiecare casa inseamna ceva, fiecare planeta in case inseamna ceva, fiecare planeta in zodie...e ceva mult prea complex...intrati pe dsc.lex si cereti horoscopul personalizat si o sa vedeti si no sa credeti...mult succes si nu mai vorbiti unde nu va pricepeti!!!un sfat prietenesc...corina, cu multa prietenie.
-
eu sunt in zodia fecioarei, el e gemeni. astrele ne spun ca nu ne potrivim deloc. si totusi suntem impreuna de ceva timp si relatia noastra e chiar deosebita. daca trebuie sa ma iau dupa zodiacuri, ce sa fac, sa il las? nici o sansa. fie ce o fi. simt ca el e sufletul meu pereche si nu imi pasa ca horoscopul nu ne acorda nici o sansa.