berbec si varsator
-
0 0cum se inteleg cele doua zodii? se potrivesc?pot trai impreuna?astept raspuns.multumesc
-
Hmmm!!! M-as mira. Nu cred, dar de multe ori am vazut cupluri in anumite zodii, in care in mod normal nu se intelegeau si ei se inteleg foarte bine.
Eu sunt berbec, iar tata si frate-miu sunt varsatori. Cu tata ma inteleg foarte bine, cu frate-miu absolut deloc. Sigur nu-mi sunt iubiti, dar.....uneori cu unii din zodia asta ma inteleg, cu altii nu. -
stii de ce am intrebat lucru asta, eu sunt berbec si pritenul meu varsator.cateodata cred ca nu ma vrea, ca nu ma iubeste... nu stiu ce sa cred.pana acum a stat cu noi fratele lui, ca nu avea unde sa stea... si-a gasit intr-un final, aseara i-am sp uite nu-mi place cum lasa din urma,dp ce face baie,e apa pe jos,cand bea cafeaua lasa zat in chiuveta..si i-am sp aseara tot si pe un ton mai naspa mi-a sp ca ce are el, ca aia nu-ti place,aia nu mai stiu cum e.nu stiu ce sa cred, ma iubeste sau nu?nu stiu ce sa fac? noi suntem de la tara, el lucra la oras pana sa termin scoala.eu am 20 el 22.onainte cand se apropia vineri abia asteptam sa vina acasa sa nu vedem, sa vb,... sta numai cu mn,ma vroia zi si noapte.acum ne-am mutat impreuna si nu mai e la fel.nu stiu ce sa cred.CHIAR MA VREA?CHIAR MA IUBESTE?
-
Alexxuta, din punctul lor de vedere ei sunt cei mai destepti, cei mai frumosi, ce mai, ce mai, ce mai, de toate. Restul...sunt prosti sau nu sunt in concordanta cu ei. Tu fiind berbec, iti cam place sa fie toate la locul lor si sa fie curat. El...este mai delasator in privinta asta, este mai dezordonat si nu-i place sa-l critici. Daca nu te iubea nu se muta cu tine. Zic eu. Dar vezi cum mai merge relatia si...in timp da-ti seama daca este omul potrivit tie.
Nu am avut o relatie, ma refer ca iubit, cu un varsator, dar cum ti-am spus mai sus am doi in familie. Sunt doua persoane diferite, care privesc viata altfel. Taica-miu este cu picioarele pe pamant si stie ce vrea. Si cu el ma inteleg foarte bine. Plus ca are o experienta de viata. Frate-miu, dimpotriva. Este visator, viseaza cu ochii deschisi, crede ca el este cel mai destept, iar restul sunt prosti. Si nu are nici o experienta de viata mai vasta. Este si egoist. Cu el nu ma inteleg absolut deloc. Si am incercat multe cai sa ne intelegem si nici una nu a fost buna.
Eu personal m-am inteles foarte bine cu berbecii. Relatia berbec-berbec este excelenta. Toti fostii prieteni cu care m-am intalnit am avut o relatie foarte bine si cu nici unul nu m-am certat. Cu pestii, iar nu m-am inteles bine, pentru ca sunt scarbosi. Cel putin cam asta este parerea mea despre ei. Dar nu generalizez. Cel putin cel care mi-a fost "prieten" 5 ani a fost o jigodie.
Parerea mea este sa mai "studiezi" relatia ta cu el si incearca sa-ti dai seama daca merita sa ramai cu el sau nu.