caut ghicitoare

•  
    • 7 mesaje
    5 Ian 2004, 14:06
    0 0
    am mai postat subiectul asta pe undeva, dar aici parca are mai multa legatura. caut o ghicitoare, cineva care sa imi ghiceasca trecutul, prezentul si viitorul. stiu ca pare o tampenie, si eu as fi ras de asta acum ceva vreme, dar de asta simt nevoia acum, asa ca... asta e. nu as vrea sa ajung pe la cine stie ce fiice ale stiu eu caror mame, si de aceea va intreb pe voi, daca stiti, cunoasteti, ati vazut, ati auzit, ati fost...?
    multumesc
  •  
    • 1 mesaje
    23 Ian 2004, 10:01
    0 0
    Ar fi bine sa nu mai cauti.Ai incredere in tine.Mult succes.
  •  
    • 509 mesaje
    23 Ian 2004, 10:33
    0 0
    codruta cam are dreptate...e o zona destul de periculoasa asta cu ghicitul. eu am avut nenumarate experiente, ghicesc si in tarot si in carti obisnuite dar s-au intamplat o serie de lucruri pe care le-am numit coincidente ca sa nu ma sperie si am renuntat.nu e bine, crede-ma, te defecteaza la mental.
    prefer visele)
  •  
    • 213 mesaje
    29 Ian 2004, 21:05
    0 0
    subscriu la cele scrise de Rozamunda, e nesanatos sa cauti sa-ti afli viitorul, poti fi influentata in mod negativ de cine stie de predictii "minune"..si nu este crestin.Nu este nimic pozitiv in a cauta sa-ti afli viitorul, mai ales ca daca stai sa-ti analizezi putin viata poti sa-ti dai tu singura seama cam ce ar urma. Si oricum,ar fi plictisitor sa ne stim viitorul, e mai amuzanta viata cind avem surprize.
  •  
    • 70 mesaje
    30 Ian 2004, 01:37
    0 0
    NU E BINE!mie mi-a ghicit cineva de bine si de rau; binele s-a intamplat dar de atunci , cand imi amintesc de ghicit sunt stresata si sper a nu se intample ce mi-a ghicit rau!
  •  
    gia
    • 581 mesaje
    31 Ian 2004, 21:29
    0 0
    ASa e cum zic fetele. nu stiu cat bine ti-ar face sincer sa stii ca vei calatori la drum de seara si vei cunoaste un blond cu ochi albastri. Pe bune ca nu merita. te influenteaza.
  •  
    • 3354 mesaje
    13 Apr 2004, 15:35
    0 0
    eu personal dau in carti si mie imi place sa stiu dinainte ce se intampla chiar daca e de rau-dar nu toata lumea e asa...eu am incredere in cemi iese si nu mam inselat prea des.scriemi un mail-eu nu sunt vrajitoare, cu fuste sau mai stiu eu ce, sunt o fata normala cu anumite puteri mai speciale.scriemi pe cory_helen@eva.ro
  •  
    • 297 mesaje
    13 Apr 2004, 17:13
    0 0
    Lasa-le pe ghicitoare in ale lor...Tu vezi-ti de treaba...Care mai este bucuria daca aflii de-acum ce bine ti se va intampla? Sau cum sa mai dormi daca-ti spune aia ca patesti..ceva rau?
    Stai potolita...asteapta...toate la timpul lor!
    Ziua de maine, viata...e o provocare... traieste-o intens... nu-i deteriora valorile!
  •  
    • 145 mesaje
    14 Apr 2004, 12:44
    0 0
    Cum e cu ghicitul asta Cory_helen? Si eu imi mai dau in carti dar habar nu am daca s-a adeverit ceva....pesemne nu prea stiu sa fac legaturile.
  •  
    • 161 mesaje
    15 Apr 2004, 09:35
    0 0
    Cory, ti-am trimis un mail, ai primit?
  •  
    • 2234 mesaje
    15 Apr 2004, 13:09
    0 0
    cory eu am avut o prietena care era tot asa o fata normala. am stat in facultate impreuna, ea nu a mai dat la master. dar imi mai dadea in carti si era interesant ca uneori lucrurile se intamplau. asta faceam intre noi, nu asa.....de asta vreau sa te intreb la ce te referi tu
  •  
    • 235 mesaje
    17 Apr 2004, 16:58
    0 0
    Eu mi-am dat in carti o singura data la o tipa pe care am cunoscut-o la o vecina.
    Personal nu cred in asta dar ea chiar le-a nimerit.
    Initial nu am crezut pentru ca mi-a spus ca tocmai am dat un exament pentru o functie si nu am sa primesc post la prima repartitie, dar se va rezolva mai tarziu si neastepta de bine.
    Binenteles ca nu am crezu-o mai ales ca aveam o nota foarte mare. Dar asa a fost, nu am primit in prima faza si apoi a fost neasteptat de bine.
    Oricum m-a uimit, ca a fost a cincea persoana care mi-a spus ceva legat de viata sentimentala.Prima persoana a fost o tiganca care i-a spus mamei(fara ca mama sa o intrebe) inca de cand era insarcinata cu mine si trebuia sa ma nasc.
    Asa ca cine stie, ceva adevar exista si in cartile si in ceea ce spun aceste ghicitoare.
    Dar nu as apela niciodata la ele, atunci am facut-o asa de distractie.
    Oricum unde mai este farmecul vietii daca stii inainte ce-o sa se intample. Apoi poate ca din dorinta de a evita sa se intample ceva rau, ai un comportament mai haotic care te poate conduce spre cine stie de nenorocire.
    Masi bine sa nu stii si sa te poti bucura de viata si cu bune si cu rele, mai ales ca timpul le rezolva pe toate cum nu te astepti.
  •  
    • 3354 mesaje
    20 Apr 2004, 19:21
    0 0
    la inceput cam acum 10 ani nu credeam. aveam niste planuri sa plec in strainatate, sa ma marit acolo...visuri...si mia ghicit cineva si mia spus exact ce se va intampla...dar pe termen lung...mia spus chiar si cum imi voi intalni sotul...aproape 10 ani mai tarziu-imprejurari si cam cum o sa arate...si in fata evidentei am inceput sa cred...apoi am prins si eu o metoda de ghicit dupa niste ani...si chiar zic bine...aveam o prietena...vorbeam la telefon si ne dadeam una alteia ore in sir...acum e plecata din tara...deci eu cred dar am anumite tabuuri cu vinerea si postul cand nu dau...mai vorbim...corina.
  •  
    • 20 mesaje
    4 Nov 2004, 15:03
    0 1
    draga cory_helen, am si eu habar d ghicitul asta in carti (si tarot si carti normale), am incercat si in cafea, am facut kiar si spiritism..nu k ar fi fost ceva grozav..dar a meritat sa incerc.
    tu in ce te pricepi sa dai?...poate ne intalnim la o cafea..asa k intre eve si imi faci si mie o pasenta.
    te pupic