cum este relatia intre 2 berbeci
-
0 0?
-
Eu sunt berbeaca. Prea multe de spus despre o astfel de relatie - daca si tu esti berbeaca - cred ca-ti poti imagina. Doi orgoliosi, egoisti si cu coarnele inaintea capului. Stii ce am observat eu in timp? Ca e ideal intr-o relatie daca berbecul gaseste pe cineva care sa-l domine. Daca ajungi sa domini tu, ca berbeaca, ajungi sa-l calci in picioare pe celalat. Imi pare rau, recunosc...
-
Am observat ca toata lumea e incantata si mandra de semnul sub care s-a nascut. Si adevarul e ca vrei, nu vrei, nimeni nu te-a intrebat cand ai fost conceput cam ce zodie ti-ar surade... Eu, ca berbec, ma definesc intr-o "eu-cea din trecut" si "eu-cea de acum". Mult, mult timp am spus "ASA VREAU EU". Nimic altceva nu conta. Si asa a fost. Poate ca "batranetea" m-a mai linistit si m-a facut sa vad si jumatatea celorlalti. Bine, glumesc, nu am fost chiar asa imposibila, dar nici departe de asta. Eu - cea de acum, sunt mult mai ambitioasa ca cea de atunci, mult mai lucida (nu doar cornitele pot impunge; daca lasi mintea in fata orgoliului se poate trai si asa, si chiar mai bine). Dar sunt transanta. Cand am ceva de spus, o fac. Fara menajamente. La ce mai am de "lucrat" inca este tonul. Se spune ca el face muzica, nu? Eu inca nu "cant" melodios cand sunt stresata sau agasata de ceva. Si eu sunt mandra de ceea ce sunt; mai ales de ceea ce sunt acum.
-
si eu care ziceam ca nu sunt caracteristici specifice zodiei...da...si eu sunt mandra ca mi-s berbeaca.Ma lovesc mai tot timpul cu capul de orice(dar noroc ca mai invat si cate ceva din asta),ma lupt foarte mult cu lipsa rabdarii,am enorm de multa energie,sunt extrem de copilaroasa si bataioasa dar sunt si foarte,foarte sufletista.Sunt tare miloasa si cateodata ma enerveaza chestia asta.In cuplu sunt egoista...mai mult sau mai putin...cand persoana de langa mine imi demonstreaza in timp ca merita...as fi in stare sa-mi dau viata pt. ea,dar daca doar o singura data ma face sa nu ma mai simt centrul universului lui apare egoismul din mine si fac destul de urat.
E...asta este...sunt dificila,drept e...dar cei care reusesc sa ma cunoasca in adevaratul sens al cuvantului nu vor avea decat de castigat...