TAUR-RAC
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
7 Aug 2007, 13:520 0Ce parere aveti de combinatia asta?E o relatie de durata sau doar un flirt de-o vara?Se ridica barbatul rac la asteptarile unei taurite focoase sau mai bine optez pt un scorpion?
Pupici la toata lumea. -
7 Aug 2007, 16:13Poate ca da,Mika_me,dar spune-i asta si sufletelului meu,poate-l convingi si p el sa priceapa.
am vaz p alte topicuri k si u esti taur si ma intrebam dk nu ai putea sa-mi dai ceva sfaturi in relatia cu un (d)racushor,in afara d a fugi mancand pamantul.
mersik -
7 Aug 2007, 21:02Raisa, dupa 3 raci, tot ce-ti pot spune este: FUUUUUGI!

Nu merge. La pat e super OK, dar, in rest...ori face o obsesie pentru tine (vezi fostul meu sot) si e de rau, ori nu are nicio treaba cu tine, esti mobila, ori are un interes si-i place sa se joace. -
7 Aug 2007, 21:54nici macar faptul k am ascendentul in scorpion nu ar conta?din c am citit prin diferite carti de astrologie sansele ar fi destul de mari.de fapt, care este exact problema?care e motivul incompatibilitatii?asta binenteles daca poti sa-mi spui,nu vreau sa te simti obligata sa-mi rasp.
-
16 Aug 2007, 14:16combinatia femeie rac si barbat taur e SUPER!invers nu stiu
de fapt eu sunt la limita dintre rac si leu...depinde ce horoscop citesc.dar ma regasesc in ambele zodii,depinde de stare.cu toate ca incep sa tind mai mult spre leu.in rest,zodiacul chinezesc mi se pare the best.ar trebui sa arunci o privire
Înapoi la: Forum » Astrologie