visul meu. :D

•  
    • 3297 mesaje
    7 Aug 2007, 10:33
    0 0
    ce inseamna cand iti visezi iubitul cu alta in pat? si una destul de frumusica... va multumesc.
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Aug 2007, 11:38
    0 0
    inseamna ca esti o fire geloasa, din pricina ca ai unele complexe legate de felul cum arati.
  •  
    • 36 mesaje
    7 Aug 2007, 11:56
    0 0
    eu cred ca esti geloasa si poate ai visat asta pt ca te gandesti mereu ca ar putea sa apara una care sa`ti fure prietenul.
  •  
    • 3297 mesaje
    7 Aug 2007, 12:09
    0 0
    donna, complexxe de faptul cum arat... da, mi se pare ca sunt slaba...

si da, uneori mi-e teama ca ar putea aparea alta...
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Aug 2007, 17:38
    0 0
    blue baby, lasa, ca slabutele sunt la mare cautare

auzi, mi-am amintit de o intamplare de pe vremea cand aveam vreo 17-18 ani.

m-am dus la strandul studentesc cu o colega de clasa, o tipa inalta si cam prea slabutza.

asa... cat a fost ziulica de lunga si am stat in costume de baie, baietii au fost cu ochii dupa mine.
    spre seara, insa, s-a facut racoare si ne-am imbracat, ca sa mai stam sa ardem gazul pe-acolo. ei bine, din momentul ala raportul de forte s-a inversat, in sensul ca gagica asta de care-ti zic si-a tras pe ea o fusta scurta, alba, stramta si o bluzica rosie, cu bretele incrucisate pe spate - arata foarte bine, ce mai calea-valea, asa ca baietii m-au lasat balta pe mine (care ma imbracasem intr-un sarafan lalau de blugi) si au tabarat pe ea.
    crezi ca dracu a stat sa se uite ca hainele ei erau din panzica ieftina, iar sarafanul meu era scula' de scula, cumparat pe dolari, de la consignatia? (toate astea s-au intamplat inainte de '89)

concluzia: conteaza extraordinar de mult croiala hainelor pe care le porti.

cu ocazia aia mi-am invatat lectia: poti sa ai doar 2-3 atu-uri dpdv fizic - daca stii cum sa le scoti pe taraba, putine femei iti mai pot sta in cale.
  •  
    • 3297 mesaje
    7 Aug 2007, 19:05
    0 0
    donna... esti un zeu al sfaturilor.

saru' mana pt ponturi.
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Aug 2007, 21:05
    0 0
    mwa!