eu capricorn

•  
    • 36 mesaje
    7 Aug 2007, 10:30
    0 0
    eu capricorn el rac ne potrivim???
  •  
    • 156 mesaje
    7 Aug 2007, 11:27
    0 0
    Din punctul meu de vedere combinatia asta este o "gluma buna" pe care capricornul nu o intelege...adica toti racii masculi pe care ii cunosc sunt isterici pur si simplu, si vor sa se faca numai ca ei si sa dea dracii daca se pun in pielea celuilalt. Astept sa cunosc un capricorn "ascultator"...da da...care sa zica "prezent" la orice pentru a evita niste crize de la un rac. A nu se intelege gresit: imi plac racii, chiar sunt de admirat, dar ai nevoie de nervi de otel.
    Dar, intrebare intrebatoare: sunteti deja impreuna si nu esti sigura daca sa ramai sau nu cu el, au vrei sa fii cu el si vei fi daca si numai daca va potriviti ca zodii?
  •  
    • 416 mesaje
    7 Aug 2007, 11:29
    0 0
    deci tu tre sa cauti un taur sau o fecioara!
    eu sunt fecioara si prietenul e capricorn si merge superr!
  •  
    • 36 mesaje
    7 Aug 2007, 11:38
    0 0
    Sunt cu el si vroiam doar dintr`o simpla curiozitate sa vad daca ne potrivim si astrologic.
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Aug 2007, 11:42
    0 0
    zodie de apa cu zodie de pamant, deci.
    nu-i chiar asa de rau.

daca eu, zodie de aer (balanta) reusesc sa ma inteleg cu sotul meu (zodie de pamant, capricorn), pentru voi lucrurile vor fi, teoretic, chiar mai simple decat in cazul nostru.

stii, zodiile devin doar o prejudecata atunci cand intr-un cuplu exista bunavointa de a face compromisuri si vointa de a-l intelege si sprijini cu drag pe celalalt.