vis ciudat...aveti idee ce inseamna?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
1 Aug 2007, 14:330 0am visat noaptea trecuta ca ma maritam..mda..nu eram imbracata in mireasa, ceea ce stiu si eu ca e bine, dar trebuia sa-mi pun verigheta.Verigheta a cumparat-o unchiul meu (de ce, nu stiu) si eu i-am dat banii pe ea, deci am visat si banii.Ca sa nu se termine aici, ma mai maritam si cu fostul meu prieten care m-a parasit ca un magar pt alta si mai aveam si un copil..OOOfff..ce tampenie! Nu as fi asa stresata de visul asta daca nu as avea un examen super important maine...Vroiam sa stiu si parerea voastra..Oare ce naiba inseamna??Multumesc!
-
1 Aug 2007, 20:51Iti scriu mai mult pentru ca ai spus ca ai un examen important... In primul rand, nu este nimic iesit din comun, care sa aiba vreun efect la o anume proba. Banii, dupa cum spunea bunicu' Freud, inseamna iubire. De aici se poate intelege cum tu ai investit in acea relatie; ce/ti cauta unchiul aici, nu stiu. Ori doreai o casatorie ca a lui, ori fostul ii semana intr/un anume fel... nu conteaza. Copilul, mai ales ca s/a nascut inainte de casatorie, ar putea fi un anume sentiment negativ. Cine stie, poate stresul examenului te/a dus, poate incostient, intr/o stare asemanatoare, atunci cand inca erai cu fostul; de aceea ar putea fi posibil sa fi aparut tocmai acum. Una peste alta, tu stii cel mai bine sa/l intrepretezi. Nu trebuie decat sa faci o baie fierbinte, aromata si... sa te lasi prada gandurilor, asa cum vin ele. Sigur, va veni si explicatia.
Înapoi la: Forum » Astrologie