Noi nu murim niciodata

•  
    MAI
    • 47 mesaje
    31 Ian 2002, 10:23
    0 0
    Dupa ce ne rugam ceva se schimba in noi insine!
    Avem alta viziune asupra vietii!
    Noi suntem flori ce stau sa se deschida.
    Cugetul este nemuritor.
    Ne-am nascut pe acest Pamant prin parintii nostri
    drept purtatori ai cugetului nostru divin si traim
    prin noi insine drept calatori in acest timp.
    Timpul e al nostru, noi suntem timpul.
    Timpul sta, noi mergem(de la a la z, alfa la omega).
    Viata noastra e o insiruire a propriilor noastre ganduri si ACTIUNI.
    Cand faci cu ADEVARAT ceva bun floarea cugetului tau se deschide putintel...
    Cand mai faci ceva pe drumul cel bun se deschide si mai mult floarea ce se afla
    langa inima in partea dreapta a pieptului.
    Vorbiti cu voi insiva, puneti-va intrebari, cititi conversatii cu Dumnezeu si alte
    materiale asemanatoare daca le intelegeti cu adevarat si daca va ajuta sa fiti voi insiva...
    Crucea sa va fie calea.
    Nu-s ortodox, nici crestin, nici budist, nici teolog, nici pedagog sunt EU INSUMI.
    Calea sufletului este Lumina Divina, de aceea v-am zis sa va tineti palmele fiindca
    asa se construieste cugetul.
    Ca DJUNA, ca Maria Varlan, ca Valentina Garlea, ca multe alte FEMEI...
    Asa ca cugetati la acestea si poate vorbim, incropim un dialog.
  •  
    • 14 mesaje
    31 Ian 2002, 15:14
    0 0
    Niciodata n-am intalnit un sectant, pe care daca il intrebi cat e ceasul, sau daca coboara la prima , sa nu-ti raspunda tot ce stie el. Cam ca tine.
  •  
    • 43 mesaje
    1 Feb 2002, 11:52
    0 0
    ha ha hi
    Am cunoscut sectanti ,da ei au dreptate intodeauna... O prietena de a mea era ateista si ma intreaba cum e la Ortodoxi, i-am spus cate ceva dar fara sa-i impun religia mea(ea vroia sa aleaga o religie prin care sa traiasca)si a ajuns o"pocaita" cu le spun eu (stiu nu e corect)si dupa un an de zile imi tinea predici...am ramas masca adica nu eu ti-am deschis ochii? Ma dezgusta cei care ... si se cred atotstiutori ca si cum restul suntem ...
  •  
    • 5531 mesaje
    12 Feb 2002, 23:58
    0 0
    Mai,
    poate ca tu ai ceva de spus insa nu stii sa gasesti calea prin care sa faci asta. Nu stiu daca esti sau nu sectanta sau eu mai stiu ce si nu ma intereseaza...insa, daca tot esti pe un nivel superior de intelegere (cum vad ca sugerezi prin fiecare mesaj pe care-l scrii) ar trebui sa stii CUM sa vb cu oamenii in asa fel incat ei sa te si asculte, sa-ti respecte opiniile si sa eviti si jignirile lor. Gaseste calea ...si, ca sa vb mai pe intelesul tau, calea nu este inaintea noastra ci sub talpa noastra.
    Succes!
  •  
    • 1445 mesaje
    13 Feb 2002, 11:17
    0 0
    -
  •  
    • 5531 mesaje
    14 Feb 2002, 23:05
    0 0
    Hai Mai ca m-am plictisit sa astept replica ta!
    Cu toate ca esti ciudat (nu stiu de ce, dar am senzatia ca esti un "el"), ma incita ideea de a avea o polemica cu tine...deci, sa te vad.
  •  
    • 740 mesaje
    16 Feb 2002, 16:45
    0 0
    dubioaso, unde e pizza pe care mi-ai promis-o ???
  •  
    • 5531 mesaje
    17 Feb 2002, 20:53
    0 0
    In nici un caz la subiectul asta, ramon!
    Sau vrei s-o impartim cu Mai?
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    18 Feb 2002, 23:25
    0 0
    Dubi, daca nu trimiti mai curand pizza ramonel via, o sa denatureze toate subiectele in gastronomie....Si vei avea club eva pe cerebel...Spuse Jad...
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    18 Feb 2002, 23:26
    0 0
    Si cum te simti in calitate de floare care sta sa se deschida????