interpretare cal la caruta in vis..
-
0 0salve tuturor.am avut un vis cu 2 cai.unul roscat frumos-starlucea de atata frumusete.al doilea era pus la o caruta si era la polul opus primului-mai pricajit..eu priveam cand la unul cand la celalalt-insa imi placea cel frumos si aranjat.dar calul care era cu caruta se uita numai la mine cu dor...ce inseamna acest lucru?calul "montat"la caruta?gata sa plece?multumesc anticipat
-
visul tau ar putea simboliza doi barbati pe care-i ai in colimator:
unul chipes, dar fara intentii serioase (este liber, neinhamat la caruta), dupa care ti se cam scurg ochii.
celalalt cal e un barbat mai putin chipes, dar care se uita tare gales dupa tine si care e genul muncitor, gata sa se inhame si sa traga la caruta vietii. -
multumesc din suflet pt interpretare..eu am avuut inaintea actualului prieten un prieten mai putin dragut dpdv fizic,cu tot ce trebuie..bani,msina..dar nu sunt materialista si am renuntat la el..si se pare ca in vis asa mi se arata..dar nu stiu insa care ma vrea in adevaratul sens al cuvantului.si eu cu cine sa raman pana la urma.mc frumos pt tot.pup
-
"...nu sunt materialista si am renuntat la el..."...sa inteleg ca de fapt totusi,la inceput ai umblat cu el doar pt.partea materiala dar in timp ai realizat ca e degeaba???
Cu care sa ramai?Cu cel cu care simti TU ca te merita....tu stii cel mai bine datele problemei,noi ne dam doar cu presupusul aici
..; -
nicidecum..nu e vorba de bani...l-am iubit..dar in timp mi-am dat seama k nu e o relatie de viitor si am decis sa finalizam atunci ...ma refeream strict la vis...daca e sa ma iau dupa o interpretare...cu cine voi ramane?cu cel frumos sau cel mai putin frumos dar pregatit cu caruta?multumesc pt tot.
-
Imi cer scuze ca stric topicul fetei, dar ca sa nu mai deschid inca unul, vroiam sa-mi spuneti si mie semnificatia unui vis: eram pe un cap si calaream un cal maro, in fata mea erau multi cai si dintr-o data o ia calu' razna si incepe sa mearga repede... nu stiu cum se face ca ajung jos si se indreapta catre mine un cal cat de cat frumos, dar toata lumea zicea ca e turbat si nu stiu cum am facut ca l-am omorat, apoi a mai venit un cal si l-am omorat si pe ala. Din toata cireada aia de cai am omorat 2 cai
Ce poate sa semnifice acest vis? -
ca nu-ti plac caii?

(sorry, nu m-am putut abtine)
probabil e vorba de faptul ca ti-ai parasit un prieten, dupa ce cineva ti-a spus despre el ca nu e un om serios. iar pe urmatorul l-ai parasit de teama ca ar fi putut fi ca primul...
ce ti-e si cu visele astea incalcite!...
bunica-mea le transa rapid: "eh, vise de noapte maica... nu le mai lua si tu in seama..."
-
pai..eu am avut o relatie cu "acel cal mai putin frumos"ca sa ma exprim asa...de un an si ...si am decis sa finalizam pt k nu era de viitor.si acum am o alta relatie cu un tip dragut din toate punctele de vedere si l-am asemanat cu acel cal"frumos"din vis.dilema mea era ce inseamna practic acest lucru...de ce se uita acel cal la caruta cu dor si jale la mine privindu-ma in ochi si era foarte aproape de mine,iar celalat practic se mandrea cu frumusetea lui...asa am asemanat eu visull.ce va fi in realitate numai Dumnezeu stie...multumesc tuturor de interpretari
-
din cate m-am informat eu:se rupe o relatie pe acre o ai in momentul de fata pt k acel cal o ia razna...mai renunti la cativa pretendenti deoarece omori acei cai...iar cei 2 ramasi in final sunt posibili prieteni care te urmaresc indeaproape...calul in vis semnifica sa cum mi se confirma si mie in vise un nou prieten-o noua relatie...popular:ursita.atentie pe cine alegi dintre cei2