De ziua noastra

•  
    • 682 mesaje
    20 Iul 2007, 18:32
    0 0
    .
  •  
    • 682 mesaje
    20 Iul 2007, 19:07
    0 0
    .
  •  
    • 203 mesaje
    22 Iul 2007, 13:47
    0 0
    Ca nimeni nu ne intelege asta e lucru stiut de multi. Sunt curioasa cum stati la capitolul "prietenii".Ai mei zic ca prea le caud nod in papura tuturor, ca nimeni nu ma multumeste, ca prea caut perfectiunea, dar e asa rau daca vreau anumite calitati la o singura persoana si nu dispersate?
    Si inca ceva: de ziua voastra aveti parte de distractie un pic? In fiecare an la mine stiu ca toti sunt plecati sau le e lehamite si nici macar nu simt ca a trecut inca 1 an pe langa mine...mai am un pic si cred ca ma apuc de plins de ciuda ca nu pot sa simt si eu ca e ZIUA MEA!

Faza dura: anul asta mi-am sarbatorit anii impreuna cu prietenul (el e pe 29 iunie, eu pe 3 iulie); eu am "sponsorizat" toata mancarea pt. 20 prieteni comuni,iar el bautura (intre noi fie vorba nu e lucru tocmai usor sa hranesti 20 oameni cat sa le dai niscaiva bere la sticla mare ). La un moment dat s-au gandit baietii sa cante "La multi ani"." cine sa traiasca: Liviu; cine sa traiasca: Liviu" (his name ). Va dati seama ca m-am simtit ca naiba si doar le zisesem ca e ziua amandorura.Nu mi-a mai trebuit nimic in seara aia si sigur n-o s-o uit . Ma gandesc ca la anul sa plec 1 zi singura, fara sa stie nimeni,in vreo statiune sau undeva ca sa nu mai am treaba cu nimeni macar atunci. Dupa aia...potopul, dar macar sa stiu ca am 1 zi doar a MEA.
  •  
    • 8253 mesaje
    22 Iul 2007, 14:20
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 203 mesaje
    22 Iul 2007, 15:02
    0 0
    cred ca in asta consta si frumusetea ei..deh..macar noi sa ne placem..nu de alta, dar vad ca pe multe topicuri ne-am ridicat in slavi (Racusoarele)
  •  
    • 9 mesaje
    22 Iul 2007, 15:47
    0 0
    si eu sunt rac si am o dispozitie ciudata de ziua. la inceput sunt entuziasta, ma pregatesc, ma cadorisesc, fac cinste, dar brusc ma apuca o tristete, ma retrag intr-un colt si prefer sa ascult, sa observ decat sa particip, sa fiu vesela. si chestia asta am observat-o de vreo trei ani incoace. am decretat ca doar la anu ma mai sebez ca fac 35 si dupa aia pa. gresesc?
  •  
    • 9 mesaje
    22 Iul 2007, 15:51
    0 0
    dili draga credeam ca sunt singura care credeam despre rac ca e o zodie pe cat de frumoasa, cel putin pentru femei, pe atat de ciudata. mi-am facut de curand astrograma si am ramas socata. parca m-a avut sub observatie.
  •  
    • 9 mesaje
    22 Iul 2007, 15:53
    0 0
    la multi ani racusoarelor oriunde v-ati afla!
  •  
    • 1555 mesaje
    23 Iul 2007, 08:58
    0 0
    Satirika si eu patesc la fel ca tine, numai ca in fiecare an eu si prietenul meu suntem nascuti in aceeasi zi ... abia dupa multi ani de zile au reusit prietenii sa spuna " alex si iuli sa traiasca" . A fost deranjant la inceput insa am trecut peste
  •  
    • 203 mesaje
    23 Iul 2007, 10:10
    0 0
    Nu stiu daca e asa bine sa zic "mai sunt si altii ca mine"..eh..deja am zis-o
    Una peste alta ma gandesc sa fac campanie cu portavoce la anul cu 1 sapt. inainte de ziua noastra, sa anunt pe toti de "marele eveniment" (vine ziua mea! 3 iulie! luati-va bilete si nu uitati sa-mi spuneti "la multi ani"!)...ca daca iar mai fac o faza ca anul asta si uita lumea de mine (ma refer si la faptul ca patesc precum totaleclipse: deodata vine o stare de apatie peste mine si ma retrag intr-un colt intunecat) imi iau lumea in cap si plec 1-2 zile sa fiu singura. M-a afectat tare rau momentul..m-am simtit ignorata de-a dreptul
  •  
    • 203 mesaje
    23 Iul 2007, 10:16
    0 0
    eh..noi sa fim fericite intr-un final!

apropo: aveti si voi disponibilitatea asta uriasa de a face mancare? ce mare placere as avea sa mi se dea cadou un serviciu de farfurii complet sau de ustensile pt bucatarie ca sa le pot utiliza cum mi-e cheful..
  •  
    • 5304 mesaje
    23 Iul 2007, 10:46
    0 0
    Sotia mea e (d)rac
    Si da, are o placere deosebita sa faca tot felul de bunanati. De la o vreme nu mai gasesc cuvinte sa-i laud realizarile, dar poate ca fatza mea si gemetele de satisfactie vorbesc in locul meu.
    De satisfactie culinara vorbeam, nu va ganditi la prostii.
  •  
    • 682 mesaje
    23 Iul 2007, 16:55
    0 0
    .
  •  
    • 4487 mesaje
    25 Iul 2007, 11:42
    0 0
    dark_angel_e_m si nasa mea este tot rac si...nu-si serbeaza ziua de nastere deloc. Nu o sufera. Iar eu...nu ma duc la ea, ca nu ma cheama.
    Iar sora mea este tot rac si...ea si-o serbeaza.
    Iar eu....trebuie sa ma impart in doua, sa le bucur pe amandoua.
  •  
    • 24 mesaje
    4 Aug 2007, 17:41
    0 0
    si io is rac si ma simt la fel k tine.sincer mie nu imi place sa imi fac ziua de nastere si ma simt groaznic.mai ales ma ingrozeste gandul k am mai crescut un an.vreau sa raman copil.