barbatii din zodia gameni
-
0 0Dragele mele
Spuneti-mi si mie,va rog,cate ceva din experienta voastra,daca o aveti,cu barbatii din gemeni.
Am auzit tot felul de chestii neplacute despre barbatii din gemeni iar prietenul meu e in zodia aceasta si are,intr-adevar,un comportament cam ciudat.
Eu sunt in Zodia scorpion,credeti ca merge?
A mai trecut cineva print-o astfel de combinatie?
va rog sa-mi scrieti daca stiti ceva
Va multumesc si va doresc numai bine -
He,he...
Eu sint geamana si sotul meu e scorpion...Invers!Peste tot pe unde am citit cica nu merge.Deloc.Dar sintem impreuna de 9 ani.Si pina acum a mers...
Ideea e ca nu e totul alb sau negru.Depinde de ascendent,decan si alte chestii de-astea la care nu ma pricep.
Mai bine asculta mai intii ce iti zice inima,si apoi ce iti zice horoscopul! -
alice_26, nu prea intru eu des pe forum, insa, datorita subiectului postat de tine, n-am rezistat
. Asa ca tb sa-ti spun parerea mea. Prietenul meu este in zodia gemeni, suntem impreuna de un an si-un pik, insa, crede-ma ca nu e delok genul acela de "fustangiu, mishtocar", sau mai stiu eu ce. Dupa zodii, noi nici n-ar fi trebuit sa fim impreuna, site-ul ala, eastrolog, nu ne dadea decat una sau doua bulinutze...
. Tind sa cred ca un punct comun intre noi doi este ascendentul amindurora. Insa mai tind sa cred ca relatia dureaza si datorita sentimentelor reciproce, datorita felului nostru de a fi si, de ce nu...datorita educatiei primite (hai sa zic, cu accent pe a lui, fiind vorba de zodia gemeni). Nu stiu daca are vreo relevanta,dar, am cunoscut intr-adevar barbati in zodia asta, care nu prea au dat dovada de un caracter de gentleman. Stii ceva, citeste caracteristicile zodiei, citeste comaptibilitatile, dar asculta-ti sufletul si.... urmeaza-ti setea..lol! -
hello,
tot timpul am zis ca nu voi avea un prieten in zodia gemenilor,dar de cand l-am vazut pe prietenul meu am simtit ca el e jumatatea mea!A trecut un an pana sa fim impreuna dar vreau sa-ti spun ca in ciuda astrelor care spun ca gemenii cu pestii nu se potrivesc,noi doi avem o relatie super!Recunosc ca uneori are momente in care este dificil,dar viata langa el este mai frumoasa decat am putut visa vreodata!Stiu ca e al meu si ma face sa simt acest lucru in fiecare zi!
Eu cred ca daca iti doresti ca aceasta relatie sa mearga super,merita sa incerci!
Te pup! -
Buna, fetelor!
Si eu sunt geamana si cunosc foarte bine barbatii din aceasta zodie. Sunt greu de prins, dar cand daca iubesc cu adevarat, se daruiesc totatl. Sunt capabili de mari sacrificii pentru cei pe care-i iubeste, totul e sa nu-l plictisesti. Daca reusesti sa-l tii mereu "in priza", va fi al tau.
Si sa stii ca nu sunt asa fustangii cum se spune, le place mai mult flirtul, drumul pana la "pat", nu "actul" in sine. Intelegi?
Cat despre compatibilitatea cu scorpionul, un lucru e clar: se potrivesc de minune la pat. Daca nu-ti vei manifesta gelozia tipica scorpionului, sunt sigura ca va fi ok.
Unde e dragoste multa.....restul vine de la sine! Chiar asa....asculta-ti inima, lasa zodiile! -
Ce pot sa spun. eu m-am indragostit de un baiat care...e nascut pe 21 mai. Deci e intre gemeni si taur. E un om foarte ciudat. M-a inshelat de multe ori si nu stiu de unde am avut mereu puterea sa il iert. Stiu sigur k ma iubeshte dar mai iubeshte pe cineva. E un om care nu poate iubi o singura persoana.
Sincer am suferit mult din cauza lui...eu sunt un om foarte stabil (sunt nascuta sub zodia taurului). Am suferit dar pe zi ce trece il iubesc mai mult.
Ash vrea sa renunt la el dar nu pot sa ma desprind...de relatia asta.
El mereu spune ca la cealalta nu tine dar eu am avut o discutie cu ea si am inteles ca sunt multe sentimente la mijoc si intre ea si el.
E atat de complicat.
Acum ceva timp l-am pus sa aleaga intre noi doua si de o luna ma tine in tensiune. Spene ca nu stie pe care dintre noi o iubeshte mai mult.
DECI: e tare ciudat omul asta. Si adevarul e ca nu e singurul geaman pe care l-am vazut prins intr-o situatie k asta pentru ca toti sunt foarte nestatornici si cauta mereu perfectiunea.
Dak ar fi sa dau un sfat ar fi sa va feriti de oameni din astia: SUNT PREA CIUDATI. -
Hm...gemenii?
Cred ca depinde ce ascendent are geamanul desprecare spui tu!
Eu iti spun dintre cei pe care i-am cunoscut!
Ce ele place: sa fii mereu interesanta,sa fii vorbareata dar sa ai puncte inm comun cu el,adica sa afli ce-l intereseaza si sa discutati!
Esteun bun orator,se pricepe sa lege cuvintele in orice fel!
Poate parea rece si lipsit de sentimente profunde insa el este putin "ascuns" si tine numai pt.el!
Ce nu e bine sa faci tu,scorpion!
Gemenii tin la libertatea lor,nu trebuie sa fii geloasa,trebuie sa nu-l faci sa se simta "inchis"
Ii place sa cunoasdca muuulte fete,ii place sa discute sa le cunoasca si....nu neaparat sa fie cu ele ci pur si simplu asa se descopera el,in mai multe situatii!
Daca vei putea sa tii pasul cu el,adica sa aveti interese comune..va fi ok!
La urma urmelor,nu t oti sunt la fel si conteaza car de mult va placeti voi! -
Buna
io sunt gemeni (sunt o eva) si am cunoscut 2 tipi gemeni. Cu ambii am ajuns la punctul in care mai aveam un pic si ne strangeam de gat... la propriu.
Barbatul gemeni mi se pare cea mai duplicitara fiinta... niciodata nu am stiut daca spune adevarul, sau in ce masura minte. Ulterior am verificat povestile spuse de unul dintre ei din inca 2 surse, nu s-a confirmat nimic.
Pe deasupra sunt foarte gelosi si posesivi..
Nu se poate spune ca nu sunt inteligenti, ba din contra... stiu foarte bine sa-ti faca " capul mare" si sa vrajeasca... (exact asta e termenul.. )
In fine, asta e experienta mea, si nu inseamna ca toti sunt la fel.. -
buna "evelor"!
am intrat sa va dau un sfat
aca puteti ,atunci cand intalniti un geaman,fugiti de el!problema lor,si a celor care au un geaman langa ele,e ca sunt prea independenti ,libertini,le place viata!
daca vrei sa ai langa tine un barbat stabil,fidel si dragastos,atunci nu alege un geaman, sunt exact opusul!
stiti si voi ca sunt si exceptii de la regula,dar nu visati ca sunteti chiar voi norocoasele care ati dat peste "exceptie",sar putea sa va inselati......
sa fiti iubite! -
Evelor...stati asa..cu gemenii astia... sa va spun si povestea mea...
Sotul meu e Geaman(eu sunt Leu) si ne intelegem super... suntem de 11 ani impreuna si nu ne-am certat niciodata(sa fim despartiti macar o ora). am avut intradevar la un moment dat.. in adolescenta un prieten geaman cu caracter cam "infect".Laudaros...mincinos...fustangiu...d-astea...
Nu stiu exact dupa ce sa-i depistam pe cei buni si pe cei rai..dar ma rog...mai bine ii probam. eu am gasit unul chiar bun! prea bun..pt cat de rea sunt eu!
Va pup! -
prietenul meu este in zodia gemenilor. avem o relatie stabila, suntem impreuna de ceva timp. am ajuns sa il cunosc destul de bine, desi niciodata nu il voi cunoaste in totalitate. eu sunt in zodia fecioarei si nicaieri nu am gasit sa scrie ca ne potrivim. si totusi... sunt norocoasa alaturi de el, n-as putea sa ma plictisesc niciodata. este plin de idei, gandeste tot timpul, face planuri. s-a implicat foarte mult in aceasta relatie, tine extrem de mult la mine. ii place sa flirteze, lucru care mi se pare normal dar care in acelasi timp ma deranjeaza. are mai multe feluri de comportament , dar incerc sa il inteleg. stie sa recunoasca atunci cand greseste, desi de multe ori nu are puterea sa faca asta imediat. mai intai de toate cred in mine, cred in el , cred in relatia noastra si in iubirea care ne uneste, si... apoi cred in zodii.
-
Sotul meu e un geaman atipic...fidel, tandru, generos, f stabil si echilibrat. Suntem impreuna de 6 ani, desi se spune ca un Rac cu un Geaman nu pot fi nicicum un cuplu. Are si parti negative, ca tot omul: e arogant uneori, ii place sa faca pe desteptul; nu recunoaste niciodata cand greseste, chiar daca e evident; are un simt al umorului cam sadic....dar in rest e baiat bun
-
Fetelor , am citit parerile voastre despre gemeni si m-am ingrozit ! Chiar asa de rai sunt ? Nu pot sa cred ! Eu sunt gemeni si sotul meu - la fel si mai avem si acelasi asc. - va pot asigura ca este absolut ok ( si asta de muuuulti ani !), ceea ce vreau sa spun este ca in general cheia "succesului" este - cel putin dupa mine - sa nu-i iei prea in serios pe barbatii gemeni in momentele lor de de "hipertrofie de ego"( scuzati termenul pompos dar altul nu am ) - adica sa nu uitati ca in orice barbat gemeni exista ( pina la adanci batrineti ) un baietel ...ei da , din cand in cand isi mai da importanta - so what ? Daca treceti peste asta ei pot fi un companion minunat , va garantez din experienta mea ca nu o sa va plictisiti niciodata iar in problemele importante ( de viata , casa , familie , etc ) veti avea cu cine sa faceti o echipa unita.