dar despre berbeci?
-
0 0stiti cumva ce ii caracterizeaza?
-
al meu barbat si a mea soacra sunt berbeci. deci am la indemana modelul, si feminin si masculin.
deci, ce a zis miki, ori e al meu exceptzia, ori nu e asa... e un tip de casa si bag mana in foc ca, de 10 ani de cand suntem impreuna, nu s-a dus la altele. ca s-o fi gandit la vreuna, asa, fantezii, nu am cum sa stiu. poate da. dar de inselat, nu.
si nici gelos nu e de nici o culoare. e drept ca nici nu are de ce, dar la geloshii patoligici nu e nevoie de motiv.
incapatzanat nu e, dar e lenesh si comod de nu s-a vazut!
si se vaita si se lauda (amandoi) de nu mai ai loc de ei
si mereu sunt obositzi. in rest...
nu stiu, de fapt asta cu potrivirea de zodii nu e batuta in cuie, la noi zodiile zic ca "incompatibilitate absoluta" dar uite ca avem o casnicie fericita.
o fi exceptzia aia de care ziceam mai sus?
in schimb subscriu la partea cu glumele nesarate. -
Parerea mea este ca totusi conteaza si ascendentul. Ala poate sa influenteze mult omul. Berbecii or fii ei vestiti pentru incapatanare si altele, dar al meu...nu e chiar asa. Chestia este ca noi amandoi suntem berbeci. Si suntem incapatanati, dar si lasam unul pentru altul. Vreti incapatanare??? Fii-mea depaseste pe oricine la incapatanare. Si...e fecioara. S-o pici cu ceara ca nu face cum vrei tu....