vraji la un barbat - manifestari
-
0 0Daca v-ati confruntat cu faptul ca la prietenul sau sotul vostru o alta femeie i-a facut vraji, v-as fi recunoscatoare sa-mi spuneti cum se manifesta si cum a-ti reusit sa va scapati.
-
Esmeralda, vrajile se pot dezlega doar prin post si rugaciune.Mai bine te duci la preot si ii zici problema ca sa-ti dea binecuvantare sa tii post negru..eventual in fiecare vineri.(se tine fara apa si mancare pana apune soarele dupa care mananci paine si bei apa...eu asa stiu, dar poti intreba preotul)In rest miercuri sa tii iarasi post..nu negru iar in rest poti manca de dulce.Vezi ca iti trebuie binecuvantarea preotului pt a-l tine..problemele se pot agrava altfel.Asa am inteles eu din cat am studiat zilele astea.
-
"esmeralda2005 la data: 2007-07-05 20:38 Daca v-ati confruntat cu faptul ca la prietenul sau sotul vostru o alta femeie i-a facut vraji, v-as fi recunoscatoare sa-mi spuneti cum se manifesta si cum a-ti reusit sa va scapati.
eu cunosc fenomenul, si ai dreptate, exista.un terapeut te poate ajuta.
poti suna si la: 0sci01z0tv si sa gasesti ajutor...printre manifestari sunt cele ale celor ce au postat intre mine si tine... adica esti cam prost printre altele