Saturn in zodia fecioarei

•  
    • 116 mesaje
    5 Iul 2007, 00:39
    0 0
    Sunt nascuta in zodia fecioarei si am inteles ca in luna septembrie,Saturn v-a intra in aceasta zodie unde v-a stationa o perioada destul de lunga.Am mai inteles ca sederea lui Saturn in zodia fecioarei v-a avea influente foarte negative asupra nativilor din aceasta zodie.Imi poate spune cineva ceva despre aceasta?
  •  
    • 1906 mesaje
    5 Iul 2007, 01:40
    0 0
    da, am auzit eu azi dimineatza la Neti Sandu cand a spus ca in perioada aia vor disparea cratimele puse aiurea.
  •  
    • 2060 mesaje
    5 Iul 2007, 18:46
    0 0
    pink

SATURN IN FECIOARA (in Trigonocratie)
    In semn de Pamint, Saturn isi manifesta pragmatismul intr-un mod foarte critic, tinzind sa excluda toate solutiile care nu intrunesc criteriile de eficienta proprii. De aici poate rezulta un perfectionism dur in problemele profesionale si practice, sau atitudini de judecator si de evaluator al performantelor altora, ceea ce poate spori randamentul practic prin eliminarea tuturor alternativelor nesatisfacatoare.
    Lectia lui Saturn aici este una a eficientei practice, dar si una a tolerantei si ratiunii.

Saturn mai e denumit si marele profesor care ofera lectii, lectiile dansului nu sunt intotdeauna placute pentru ca nu se vor asumate, pozitionarea lui intr-un anume semn afecteaza semnul in sine si opusul lui, iar mai apo se extinde si asupra bratelor, in acest caz bratele mutabile, vor avea de "tras": fecioarele, pestii, sagetatorii si gemenii! Mai multe cred ca iti poate spune Vesta, oricum depinde si cum se aseaza pe harta ta toata povestea!
  •  
    • 116 mesaje
    5 Iul 2007, 21:14
    0 0
    Te rog sa ma scuzi,Pink,pt.ca ti-am agresat retina cu greselile mele gramaticale.Acum cateva saptamani credeam ca mie nu mi se poate intampla asa ceva si ma amuzam pe seama celor ce greseau;bine a spus Iisus:"Cine se considera nevinovat sa arunce primul piatra"si mi s-a-ntamplat si mie.Aquamarina,iti multumesc ptr. raspunsul tau,credeam ca voi fi penalizata datorita greselilor mele.
  •  
    • 2060 mesaje
    6 Iul 2007, 22:32
    0 0
    "Aquamarina,iti multumesc ptr. raspunsul tau,credeam ca voi fi penalizata datorita greselilor mele. "

cu placere, nu era in intentia mea sa te penalizez , am raspuns la of-ul tau, dar nu m-am putut abtine sa nu rad la replica panterei , a fost delicioasa!
  •  
    • 177 mesaje
    8 Iul 2007, 10:45
    0 0
    Unii gresesc mai putin , altii gresesc mai mult, dar unele d-ne, d-re, parca ar fi la profesoare la ora de gramatica cu elevii din nush ce clasa....taxeaza nu gluma....
    Probabil ca fiind in vacanta duc dorul corectarii lucrarilor de control din cursul anului scolar..