ce parere aveti despre aceasta femeie?astept cat mai multe pareri...eu una ma consider tipul de pers pe care rar il intalnesi si totusi nu am noroc in dragoste...
Buna, Alexandra! Eu sunt Sagetatoare cu ascendent in Scorpion Tot ce pot sa-ti spun e ca Scorpionul ma face foarte foarte posesiva,chiar geloasa, "calitati" pe care Sagetatorul nu le are , el fiind un pic mai relaxat, mai liberal...
leu cu ascendent in sagetator and I like it.uneori ma iubesc,alteori ma urasc dar asta sunt eu.imi place perfectiunea,confortul,si am tendinta sa critic oamenii prea mult...ft rar gasesc persoane care sa-mi impartaseasca ideile
alexandra06,la ce ora te-ai nascut?eu dupa ora 16 dar nu stiu exact candpana la 16:27 ascendentul este in scorpion iar pe urma trece in sagetator.so...cred ca sunt mai multe sanse sa am ascendentul tot in scorpion
si eu sunt leoaica -scorpioanca...dar nu ma inteleg cu scorpionii deloc...nici femeie nici barbat!si eu am uneori impresia ca sunt un om cu care merita sa traiesti...dar sotul e de alta parere!bine ca eu nu plec urechea la invidiile lui...sunt destui oameni care ma apreciaza!pa
chiar ma vaitam si eu ca am aceste calitati, de leu-scorpion, si sunt spaima neamului, a prietenilor si a iubitului meu.Se cam feresc sa ma calce pe coada, ca fac urat rau .Dar nu suntem asa de rele pe cat zic invidiosii, avem o tona de calitati.