Din nou Un Rac ...cumva "drac"???

•  
    • 622 mesaje
    29 Iun 2007, 22:34
    0 0
    Cunosc de ceva timp, un barbat in aceasta zodie, a racului.E galant,plimbaret, viril dar e atat de posesiv si ma baga in niste sedinte despre cum tb sa fiu...ce tb sa fac si cum sa fac....asa si nu sa fac invers.. nu tb sa ma supar caci doar comunicam, tb sa ne cunoastem, sa ne invatam unul pe altul.Vb mult, ma ameteste, imi vine rau de atata educatie.Nu pot sa zic decat <>..Simt ca face educatie spartana cu mine.Sunt ca un prescolar ce tb sa invete ce e bine si ce nu in viata.Iar daca incerc sa ripostez, urla cat il tin plamanii...Devine ca o fiara!!Ma face sa ma simt ultimul om, dupa care ma acuza ca eu nu am stiut sa am tactul necesar pentru a aplana situatia.Ce Dzeu e asta..???Am iesit dintr-o relatie traumatizata acum ceva luni de zile..Simt ca o iau de la capat.Astia sunt racii??Ingrozitori de guralivi,obositori, de atotstiutori si stresanti.Nu mai vreau sa ma indop cu minerale si vitamine sa imi reechilibrez sistemul nervos...nu mai vreau epuizare psihica...Sfatur,va rog din sufleti!Multumesc frumos!
  •  
    • 8253 mesaje
    29 Iun 2007, 22:38
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 622 mesaje
    29 Iun 2007, 22:49
    0 0
    Totusi, sfaturi,va rog din sufleti!Multumesc ...!!!Doar asa...sa pot rezista psihic, atat imi doresc...sa pot fii pe picior de... egalitate!
  •  
    • 5457 mesaje
    30 Iun 2007, 01:29
    0 0
    Sa zic? Sa nu zic? Ma mai gandesc
  •  
    • 340 mesaje
    30 Iun 2007, 02:53
    0 0
    iubitul meu e rac.. daca i iau pe el si pe mama ca exmplu sunt workaholic... sufletisti visatori sentimentali interiorizati...ce sa mai spun?? ah da loiali. intelegatori...rabdatori...

dar nu sunt extrem de comunicativi adica oricat ai vb cu ei nu prea spun multe... nu dau din casa ca sa ma exprim asa...mentin discutia neutra... trebuie trasi de limba..

catodata pot fi prea sentimentali sunt gelosi posesivi... nu prea se enerveaza dar in cazuirl rare cand o fac ar fi bine sa pleci din calea lor...

mascheaza foarte bine sentimentele fie de bucurie fir de tristete si trebuie trasi de limba si descusuti ca sa afli ce au...

cam atat din partea mea... cu speranta ca te am ajutat cu ceva...
  •  
    • 844 mesaje
    30 Iun 2007, 09:10
    0 0
    gelos DA...posesiv DA.. dar vorbaret NU.....al meu cel putin nu e....sfaturi Da ........... oricum daca stiu ca am dreptate nu ma las! totusi in comparatie cu ceilati barbati pe care i-am intalnit (leu...capricorn)nu l-asi da!
  •  
    • 20 mesaje
    30 Iun 2007, 09:39
    0 0
    Viviana draga,sfatul meu este sa nu te "infierbanti".Poate parea o platitudine,dar traieste doar clipa frumoasa si atat.
    Nu ai cum sa schimbi un om iar ce vezi la inceputul relatiei este numai varful icebergului.
    Racii sunt protectori, e adevarat,iar intre asta si pana a te tot pune in inferioritate si a-ti crea starea de nesiguranta linia de demarcatie este extrem de fina si usor de incalcat.
    Succes!
  •  
    • 6273 mesaje
    30 Iun 2007, 09:49
    0 0
    Sunt o calamitate racii.

Dar au o calitate pe acre o gasesti foarte rar in ziua de azi la un barbat FIDELITATEA.
  •  
    • 622 mesaje
    30 Iun 2007, 11:03
    0 0
    Sa sper din ce ai spus <>..ca asta e perioada cea mai grea???? Ca va fii mai bine...???Asta e tot ce "poate"?!
  •  
    • 20 mesaje
    30 Iun 2007, 11:16
    0 0
    Vivi scumpo,sigur ca nu la asta se refera sintagma "varful icebergului",ci la faptul ca se poate si mai rau.De aceea te sfatuiam sa traiesti clipa.
  •  
    • 622 mesaje
    30 Iun 2007, 11:49
    0 0
    Clipa?Care clipa sa o traiesc?Cea in care imi face educatie sau cea in care incerc sa ripostez iar el,atunci, urla ca un animal?Am iesit dintr-o relatie traumatizata acum ceva luni de zile..O iau de la capat,observ.Deja imi e teama de el...de vorbele si observatiile lui,de mistouri..Tresar cand suna telefonul.Astia sunt racii sa inteleg!Am sperat ca imi veti spune ca asa e la inceput...dar....
  •  
    • 2439 mesaje
    1 Iul 2007, 10:48
    0 0
    lasa-l!
    ce te mai tine?!
  •  
    • 765 mesaje
    1 Iul 2007, 11:29
    0 0
    spun si eu ca mika: sa zic, sa nu zic??? dar eu zic: ce este o relatie traumatizanta o sa afli abia dupa ce te-ncurci cu un (d)rac!
  •  
    • 6273 mesaje
    1 Iul 2007, 12:03
    0 0
    Sunt crizatzi rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    2 Iul 2007, 22:57
    0 0
    Buna evelor , eu sunt intr-o relatie cu un rac, si de ceva vreme deja, da uneori, e prea atent la detalii, parca exagerea cu sfaturi in ceeace ce priveste pewrsoana mea, dar il ascult cu calm pana la capat si apoi ii spun, eu nu imi dau cu parerea despre cum si ce faci tu, si se poteloeste. In plus (d)racul meu are mii de calitati care fac ca aceasta trasatursa de caracter sa fie un pret mic de platit.
  •  
    • 3158 mesaje
    14 Iul 2007, 13:25
    0 0
    si eu am un rac Si nu l-as da pe nimic.El e zodie de apa,eu de foc,in mod teoretic nu ne-am potrivi,dar ne intelegem perfect.E drept ca e cam critic si de multe ori am impresia ca ar cauta motiv de cearta din senin...e gelos si posesiv,uneori f sobru.Pe cealalata parte e tandru,fidel,ambitios,f glumet,sufletist.

M-a amuzat o eva care spunea ca racul ei sta si citeste tratate de drept constitutional toata ziua si ea trece in halat prin fata lui Al meu e la fel
  •  
    • 2439 mesaje
    14 Iul 2007, 13:42
    0 0
    MIKA zicea...
    Cine altcineva?!
  •  
    • 3 mesaje
    14 Iul 2007, 16:34
    0 0
    Calamitate,zici?Racii?Cate persoane in Rac cunosti........cu adevarat?Ei prin natura lor sunt foarte vulnerabili si adopta un aer dur si de superioritate fata de ceilalti tocmai pt a nu li se descoperi slabiciunile.Sunt fideli,tandri,de casa,iubesc copiii,susceptibili(dar le trece repede),sensibili.Au si defecte ca toti ceilalti dar calitati atat de mari,incat le diminueaza din defecte.Nu sunt intelesi de ceilalti.Asta nu e doar impresia lor,asta e adevarul.Nimeni nu poate intelege cu adevarat un RAC.Sunt forte gelosi si posesivi,asa e.Asa sunt cand iubesc.Dau tot si vor tot atat inapoi.Nu sunt niciodata gelosi fara a fi alimentati cu cel mai mic semn.Au incredere oarba in partener(sunt extrem de naivi),dar daca li se pare ceva suspect cauta,cauta,si suspecteaza,pana afla adevarul.In mare,asta e RACUL.In mare.Mai vb despre detalii.
  •  
    • 3158 mesaje
    14 Iul 2007, 19:18
    0 0
    Eu tare mult il iubesc si imi place felul lui.Ma amuza cand il vad asa posesiv,pur si simplu rad de ma prapadesc.
  •  
    • 11 mesaje
    14 Iul 2007, 20:10
    0 0
    Rac, sensibil, iubitor, ce e al lui sa fie numai al lui, posesiv ,gelos,cred ca doreste o casnicie stabila, dar FIDEL?nu cred.Am o relatie secreta adica exraconjugala cu el si chiar daca am vrut sa termin nu pot e posesiv dar si simpatic totodata si-i place sa dea ordine. Mi-a zis ca daca il las ma omoara?Si nevastasa????