capricornul
-
0 0cum e un barbat in capricorn?plss
-
rece, calculat, un pic materialist. este foarte egoist si egocentrist.
lumea exista in funcie de maria -sa.
eu am intalnit odata si nu ne-am inteles...
nici cu femeile nu ma prea inteleg pentru ca nu se gandesc decat la ele si au o perere nejustificat de buna despre propria persoana...
parerea mea... -
ha. ce-ai nimerit-o. eu fecioara, el capricorn. adica el, un fost prieten. ma crezi ca eram bucuroasa datorita zodiilor in care ne aflam? ca asa scria la carte. dar fu tocmai invers. dezinteres total din partea lui, in sensul ca mai dadea cate un telefon la 2 zile( dar nici eu lui) ma intreba de sanatate si atat. era tot timpul ocupat si obosit dupa serviciu ca sa ne vedem. in schimb, cand avea chef de nebunii avea si timp. si m-am prins rpd de figura. interesul poarta fesul. noroc ca nu ma amorezasem atat de mult de el. toata ziua se plangea de bani, si mai era si mincinos. pur si simplu ma suna, doar ca sa mentina contactul cu mine... sa mentina "relatia" calduta. si nimic mai mult.
-
...e relativa treaba asta cu zodiile,dar hai sa iti raspund si eu la intrebare.....eu(Fecioara) sunt intr-o relatie cu un Capricorn,de aproape 7 ani si da ,exista anumite compatibilitati daca le pot numi asa...vorbesc in ce ne priveste pe noi,nu tinand cont de ce scrie prin horosc.....si da,treaba cu Capricornii e ca sunt egositi,incapatanati,usor afemeiati si introvertiti...dar daca ajungi sa il "prinzi in mreje" e mai mult decat ok,da foarte multe intr-o relatie....inclusiv fidelitate.....so,cam asta e,dar repet,depinde de la caz la caz si depinde si care sunt asteptarile fiecaruia;