...conduceam o decapotabila rosie

•  
    • 66 mesaje
    29 Iun 2007, 14:42
    0 0
    Asta am visat aseara....
    Un prieten si-a cumparat alta masina...o decapotabila rosie, superba....si mi-a lasat-o sa ma plimb...
    Eram foarte mandra, m-am plimbat toata ziua dar imi era teama de politie pt k nu mai aveam permis.M-a oprit un politist(nu mi-a cerut actele) sa-mi spuna k se schimba nr de inmatriculare.Eu stiam lucrul asta si i-am explicat metodologia. Lui i-a parut bine k stiam si mi-am continuat drumu...
    Ce insemna? Stie cineva?
  •  
    • 265 mesaje
    6 Iul 2007, 15:09
    0 0
    Visez si eu destul de des asta.Sigur ca iti doresti ca oricare alta femeie sa fii independenta din punct de vedere financiar.Masina este destinul tau, calea pe care o parcurgi cu fortele proprii.Esti o femeie pasionala si..pasionata.Esti exploziva si iti place sa traiesti.Risti pentru a castiga si pentru oricat de putina drenalina.Visul este unul dintre cele mai bune vise.Politistul(protectia sau amenintzarea) nu reprezinta nici un pericol.Vei avea un succes, insa ai rabdare.Pana atunci pot trece cam 3-4 luni de zile.Daca nu ai un job bun, vei obtine unul, sau poate vei face senzatie la vreun examen.Mult noroc!