ritual crestin..implinirea unei dorinte
-
8 8Stie cineva..eventual sa se poata face acasa?Sau cel mult sa ma deplasez pt a da niste acatiste..Cel de la sf Anton e prea greu..ca trebuie sa iau fata cu mine(n-am cui s-o las) si nu are rabdare.
-
"SF.Marta,ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Spre a-ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania,te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum....../aici se spune dorinta.
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.Apoi se spune
1 Tatal nostru
3 Bucura-te Marie,cea plina de har,Domnul este cu tine.Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre.Amin.
Sf.Marta ,roaga-te pentru mine si familia mea."
Se spune 9 zile de marti, tinand aprinsa o lumanare sfintita. Pe mine m-a ajutat foarte mult. -
Mai demult, am primit si eu de la un calugar o rugaciune -in perioada aceea eram bolnava, sotul era detasat in alt oras, aveam copilu mic, si simteam ca ma sufoc de atatea greutati. Am facut ce mi-a spus calugarul, si, usor, usor, lucrurile au intrat pe fagasul lor normal. Iti scriu si tie "ritualul" Important este, cred, sa crezi, sa te rogi din tot sufletul.
Se cumpara de la o biserica trei lumanari groase care sa le poti arde 40 de zile.
In fiecare zi, iti alegi o ora cand poti fi singura, linistita, fara sa te intrerupe cineva, aprinzi cele trei lumanari, spunand:
-aprind o lumanare pentru lumina;
-aprind o lumanare pentru indepartarea necazurilor;
-aprind o lumanare pentru indepartarea dusmanilor de la casa mea si de la familia mea;
Apoi
- numele tau-...se roaga pentru:
Ma rog bunului Dumnezeu sa-mi primeasca rugaciunea;
Da-mi lumina zilei de azi pentru rugaciunea mea;
Sa ma ocroteasca si sa ma ajute in rugaciunea mea;
Da-le lumina dusmanilor mei stiuti si nestiuti, sa-i indeparteze cu gandurile lor rele de la casa mea;
Da-mi lumina pentru rugaciunea pe care o am;
Amin.
Apoi poti sa te rogi pentru ce iti doresti.
Se citeste 40 de zile.
Dumnezeu sa te ajute! -
Daca ajuta cu ceva....vad ca spune fiecare din experienta proprie. Ma bag si eu in seama.

Pe mine m-a ajutat foarte mult Acatistul Sf. Duh spus timp de 40 de zile, la aceeasi ora, cu lumanare aprinsa.
Pana sa se implineasca cele 40 de zile, problema mea deja se rezolvase. Trebuie credinta mare si perseverenta. Poate ca la inceput nu vei intelege mare lucru din ce e acolo, dar continua
Acelasi sfat l-am primit si eu. Am fost oarecum sceptica la inceput, dar...m-am convins.
-
Explicatia este ca atunci cand iti doresti ceva cu ardoare si ceri asta lui Dumnezeu si universului sa te ajute, totul va conlucra la realizarea dorintei. Tot ce e de facut este sa exprimati dorinta, sa nu contravina binelui altei persoane, si sa va ganditi la ea ca si cum deja s a realizat cat de des puteti . ( ma rog o data seara e ok..)
In rest nu e nevoie de nici un ritual la o anumita biserica, il rugati direct pe Dumnezeu si el va ajuta..
Pup, -
cineva a postat odata pe acest forum o rugaciune care ajuta. o sa o scriu si eu din nou pentru tine
Se spune noua zile de marti,si pe timpul cat se recita se aprinde o lumanare sfintita.
SF.Marta,ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Spre a-ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania,te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum....../aici se spune dorinta.
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.Apoi se spune
1 Tatal nostru
3 Bucura-te Marie,cea plina de har,Domnul este cu tine.Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre.Amin.
Sf.Marta ,roaga-te pentru mine si familia mea.
Multi spun ca li s-a indeplinit cererea inainte de a termina cele 9 marti -
Eu am avut niste probleme nasolale care parea fara iesire.
Am facut ce a-ti scris voi, Anisia, Little Rose.In plus am postit 9 marti si am citit niste rugaciuni catre Sfantul Anton. Gasesti carticica in bisericile catolice.
Inca din prima zi problemele mele au inceputsa se amelioreze.
Au trecut deja 6 saptamani de cand am inceput si momentan nu mai am probleme.
Depinde si de voi, daca credeti sau nu.