Voi ce credeti?

•  
    • 2 mesaje
    15 Iun 2007, 12:37
    0 0
    Fetelor voi credeti in D-zeu?

-Daca Da: cum se impaca astrologia cu credinta in D-zeu in inima voastra?

-Daca Nu: In ce credeti?
  •  
    • 156 mesaje
    15 Iun 2007, 14:17
    0 0
    Pai din moment ce se presupune ca D-zeu a facut lumea, rezulta implicit ca a facut si planetele. Care planete se misca cu o anumita logica => D-zeu a lasat astrologia pe pamant.
    Si daca au loc in inima (nu prea vad cum fizic)...isi dau mana, se saluta, isi vorbesc frumos...ce sa zic...ca doua persoane civilizate si care inteleg ca fiecare are dreptul la opinie. Din cand in cand se mai intalnesc pe acolo si cu un mascul feroce...ii dau binete...na...ca inima mea este mare. Sau poate ca le este frica de pisica mea mai nevricoasa (este nascuta de Sf. Gheoorghe...razboinica, de) si asta este motivul pt care nu ridica tonul
  •  
    • 1272 mesaje
    15 Iun 2007, 23:21
    0 0
    eu cred in Dumnezeu! am apelat si la astologie.
    din cate stiu, chiar si nasterea lui Isus a fost prevestita de astrologi.
  •  
    • 2 mesaje
    16 Iun 2007, 11:02
    0 0
    Marea majoritate a astrologilor sustin ca Biblia este plina de referinte astrologice, cea care li se pare cea mai evidenta fiind despre steaua care i-a calauzit pe cei trei Magi spre locul Nasterii Mantuitorului. Rostul acestei stele nu era insa de a arata valoarea astrologiei ci, dupa cum arata Traditia crestina, era tocmai de a-i aduce pe pagani - care se ocupau cu practicile magice (Inclusiv astrologia) - sa se inchine Fiului lui Dumnezeu. Steaua Magilor marcheaza sfarsitul inchinarii pagane si chemarea tuturor oamenilor la credinta în Dumnezeul cel în Treime laudat. Cum spune atat de frumos Condacul Craciunului: "Nasterea Ta, Hristoase, rasarit-a lumii lumina cunostintei. Ca printr-insa ceia ce slujeau stelelor de la stea s-au invatat sa se inchine Tie, Soarelui dreptatii... ."