cum vedeti relatia rac(fem) si leu(masc)
-
0 0as vrea sa-i aud pe cei in cauza.ce imi recomanda?
-
Eu sunt in aceiasi combinatie de zodii cu un tip. Suntem impreuna de 3 luni, si vreau sa spun ca e cea mai buna relatie a mea de pana acuma (si am experienta in relatii serioase). Am auzit tot felul de "povesti de groaza" despre aceasta combinatie....si sunt uimita ca nu se aplica in cazul meu, si nici nu astept sa se indeplineasca prevestirile
. Mult succes iti doresc -
Uitasem sa iti spun cum a inceput....e cunoastem de un car de ani eram colegi la faculta. Si ne-am "descoperit" la 2 ani dupa terminarea facultatii cand eu eram in culmea despartirii de fostul prieten. Mi-a fost alaturi in perioadele grele si in urma discutiilor despre relatii si dragoste, am vazut in el un alt om decat simplul fost coleg de facultate. Inceputul a fost timid, mai ales ca eram fresh dupa despartire, dar acum e super ok. Sunt fericita!
-
mda, nu strica sa incerci.
totusi, intr-o relati rac-leu, eu cred ca racul mai mult da iar leul mai mult ia.
ma rog, sper sa ma insel...
eu sunt rac si am avut o relatie - de lunga durata- cu un leu.
la sfarsit, cand am pus punctul final, de fapt putzin inainte, au iesit tot felul de chestii la iveala... nici nu vreau sa-mi aduc aminte! -
carmen sunt firi diferite dar se pot completa cred.eu sunt f entuziasmata cum nu am mai fost demult,pt ca am suferit si inca sufar dupa o relatie cu un sagetator.as vrea sa nu se mai repete,mi-e frica sa ma atasez,pe fostul nu-l pot uita desi a fost cam magar cu mine.
la tine ce nu a mers?erai posesiva?geloasa? -
Am citit undeva "relatia rac-leu- mai bine NU"
Si eu traiesc o relatie rac-leu de vreo 3 ani.Barbatii leu sunt prea puternici pt sensibilitatea racului,sunt mai degraba egocentristi decat egoisti..
In cazul meu, as putea spune ca ne merge bine pe ansamblu iar problemele care apar cred ca sunt cauzate mai curand de firea mea dificila decat de diferentele datorate zodiei.
As fi vrut sa-ti spun ceva care sa-ti fie de un real folos dar...nu stiu cata importanta are pana la urma apartenenta la o anumita zodie. Omul nu e o zodie; e produsul a tot ceea ce i s-a intamplat sau nu i s-a intamplat in viata. -
Asa cum spune si KIM e destul de greu sa dai sfaturi potrivite in cazuri dinastea, pentru ca zodia e o influenta prea mica in cacacterul unui om....mai mult conteaza ce si cum gandeste, iar ce si cum gandeste e influentat de experienta lui de viata. Eu sunt indradevar foarte darnica in sentimente, si foarte sensibila. La inceput am fost inchistata, dar incet incet mi-am dat drumul exact asa cum zici si tu janinahoney.Al meu LEU e si el sensibil si darnic de sentimente....chiar daca nu asta e caracteristica zodiei lui. Ne potrivim tare bine. In legatura cu plecatul la mare....nu iti pot da nici un sfat...pentru ca nu stiu destule despre voi. De ex. eu ACUM as pleca cu al meu la mare....dar acu 3 luni NU.
-
sunt si eu f dificila,imi place sa ofer,sa protejez dar in acelasi timp am pierdut f mult prin posesivitatea mea.din dorinta de a fi aproape mereu,am devenit sufocanta.vb de relatia cu ex-ul.acum stau in asteptare,nu mai fac nimic.el ma place si eu pe el,dar parca ii e si lui teama sa incerce mai mult.
e f dragut,amuzant,de fiecare data cand iesim,rad cu lacrimi.nu stiu cum ar trebui sa fiu.poate mai tupeista? -
necazul racilor:nu sunt tupeisti, nu sunt categorici.
pt janinahoney: nu-ti mai pune atatea intrebari!vezi ce a mers, ce nu a mers si fiti sinceri unul cu celalalt daca chiar vreti sa fiti impreuna si cat si ce sunteti dispusi sa "platiti" pt a fi impreuna.
personal, consider ca pretul platit de o rac este f mare pt a fi cu un leu.dar sincera sa fiu nu am avut curajul sa intreb si leul cum considera pretul platit pt a fi cu mine.