fecioarele ??

•  
    • 10 mesaje
    11 Iun 2007, 20:48
    0 0
    vreau sa aflu mai multe despre fecioare .. cum sunt ele si daca este aja k sunt foarte calme .. sau ?? eu sunt zodia fecioara si nu este deloc asa imi place actiunea si sporturile extreme ??? va rog sa imi mai ziceti si mie ceva ...
  •  
    • 8237 mesaje
    13 Iun 2007, 19:51
    0 0
    Iote ca-ti zic eu: Tu ai nevoie de horoscop pentru ca ............................speri sa te vindeci de sporturile extreme? Sau.......
    sa te apuci de unele mai extreme?
    Oricum super tare: stiti ceva despre zodia cutare, ca se zice ca sunt asa si io nu sunt. Fuarte tare!!! bravo.
  •  
    • 9367 mesaje
    14 Iun 2007, 09:17
    0 0
    froggy, rautate mica, lasa fecioara in pace!
    auzi, sporturi extreme!
    asta ma face sa ma gandesc la sportul numit sex, in cadrul unei partide jucata cu simtz de raspundere cica se consuma nush' cate calorii...

auci, am postat de dragoste si sex la astro!
    ma duc sa dau o retzeta de tocanitza la tehnologie sa ma spal de pacate
  •  
    • 156 mesaje
    14 Iun 2007, 11:55
    0 0
    Parerea mea este ca vrea o schimbare de zodie
    Daca se zice si tu nu esti care este problema???!!!
  •  
    • 8237 mesaje
    14 Iun 2007, 13:03
    0 0
    Mai, eu nu stiu cum e cu fecioarele. Da Stiu ca exista o operatie de schimbare a zodiei
    Carmen, scuze de rautate, acum ma duc sa stau la colt pe cuvant.
    Cum sa nu intru la astro cand viitorul meu sot retard intra aici. Hai ca poate ne nasesti tu carmensylva...daca te roooooog

later edit: reteta de tocanitza nu se da decat la DIETA sau frumusete (are legatura)!!!
  •  
    • 9367 mesaje
    14 Iun 2007, 14:09
    0 0
    froggy, nashesc numai cu o conditziune: voiu a incerca talentu' la oral al ginerelui
    ca la scris am cetit si le are. deci cu teoria sta bine. daca e la fel si cu praftica, e ok. daca nu, nu recomand sa-l iei.
    mai cautam, mai probam amandoua pana gasim unu' cu adevarat bun
  •  
    • 877 mesaje
    14 Iun 2007, 15:28
    0 0
    va cam faceti de cap
    fecioarele nu is alea virjine? sau conFUND?
  •  
    • 1 mesaje
    26 Iun 2007, 17:16
    0 0
    Sunt intodeauna indecise si nehotarate.Nu este asa?
    Dar ce este de facut ca sa se decida si sa faca ca tine?
  •  
    • 120 mesaje
    29 Iun 2007, 11:36
    0 0
    La un moment dat era deschis pe dragoste topicul "horoscop" era acolo o adresa de net unde se gaseau toate zodiile detailate foarte misto
    Ce-i drept mie mi s-a parut ca ceea ce zice la fecioare e f adevarat( sunt inconjurata de cateva fecioare)
    Acum din cate stiu eu o foarte mare importanta o are si ascendentul, probabil asa e si la tine ca fecioarele nu prea sunt sinonime cu sporturile extreme.
    Da' pana la urma sanatosi sa fim(fii) ca ar fi pacat sa faci o schimbare de maini sau picioare cu sporturile astea.Mare grija si succese
  •  
    • 340 mesaje
    30 Iun 2007, 02:56
    0 0
    offff de ce radeti de ea???

nu stiu despre fecioare decat sa sunt timide, sau cel ptuin asa ar trebui sa fie...

si se muleaza dupa interes... acum fara sa te superi ca asta e o calitate!