fecioarele ??
-
0 0vreau sa aflu mai multe despre fecioare .. cum sunt ele si daca este aja k sunt foarte calme .. sau ?? eu sunt zodia fecioara si nu este deloc asa imi place actiunea si sporturile extreme ??? va rog sa imi mai ziceti si mie ceva ...
-
froggy, rautate mica, lasa fecioara in pace!

auzi, sporturi extreme!
asta ma face sa ma gandesc la sportul numit sex, in cadrul unei partide jucata cu simtz de raspundere cica se consuma nush' cate calorii...
auci, am postat de dragoste si sex la astro!
ma duc sa dau o retzeta de tocanitza la tehnologie sa ma spal de pacate
-
Mai, eu nu stiu cum e cu fecioarele. Da Stiu ca exista o operatie de schimbare a zodiei

Carmen, scuze de rautate, acum ma duc sa stau la colt pe cuvant.
Cum sa nu intru la astro cand viitorul meu sot retard intra aici. Hai ca poate ne nasesti tu carmensylva...daca te roooooog
later edit: reteta de tocanitza nu se da decat la DIETA sau frumusete (are legatura)!!! -
La un moment dat era deschis pe dragoste topicul "horoscop" era acolo o adresa de net unde se gaseau toate zodiile detailate foarte misto
Ce-i drept mie mi s-a parut ca ceea ce zice la fecioare e f adevarat( sunt inconjurata de cateva fecioare)
Acum din cate stiu eu o foarte mare importanta o are si ascendentul, probabil asa e si la tine ca fecioarele nu prea sunt sinonime cu sporturile extreme.
Da' pana la urma sanatosi sa fim(fii) ca ar fi pacat sa faci o schimbare de maini sau picioare cu sporturile astea.Mare grija si succese