fecioara-gemeni?cu cine se potrivesc fe.

•  
    • 10 mesaje
    9 Iun 2007, 14:48
    3 0
    cum se inteleg fecioarele cu nativii gemeni ?? sau cu cine se potrivesc cel mai bine fecioarele ?
  •  
    • 556 mesaje
    9 Iun 2007, 21:09
    1 0
    cica gemenii cu fecioarele nu s-ar intelege cine stie ce,dar din cate am observat eu nu e deloc asa!

toate cuplurile pe care le-am vazut pana acum se intelegeau super bine,am avut si eu un prieten fecioara cu care m-am inteles foarte bine,nici nu cred ca le-am certat de vreo 5 ani(eu gemeni),ne-am despartit din cauza unor probleme!

am o prietena fecoara,vorbim orice,si ne intelem din priviri...deci...
  •  
    • 119 mesaje
    9 Iun 2007, 22:23
    0 0
    intra pe www.astroforum.ro si afli tot ce vrei sa sti.
  •  
    • 10 mesaje
    10 Iun 2007, 11:29
    0 0
    ms mult pt . ca m-ai lamurit ... iti multumesc !!
  •  
    • 10 mesaje
    10 Iun 2007, 11:29
    0 0
    ms ..(retard)!!!!
  •  
    • 162 mesaje
    10 Iun 2007, 13:13
    0 1
    eu gemeni-el fecioara...la topicul "care aveti barbatul in fecioara" am zis mai multe, insa acum zic ceva nou: GATA, o termin cu el, nu are timp deloc de mine, multe alte lucruri sunt mai importante, desi am crezut ca este altceva decat ce am intalnit pana acum...prefer sa stau singura sa nu mai imi fac ganduri aiurea.
    sa nu mai aud de fecioare!!!!!
  •  
    • 62 mesaje
    17 Iun 2007, 07:57
    0 2
    femeile gemeni sunt mai ok, dar cu barbatii gemeni e jale: egoisti mincinosi, infideli....oooo Doamne! nici nu vreau sa ma gandesc. Va vb din experienta nu din auzite
  •  
    • 62 mesaje
    17 Iun 2007, 07:58
    0 2
    iar gemenii cu fecioarele nu se inteleg decat in cazul unei minuni(doar ca amici poate)pt ca este o diferenta fantastica de gandire intre cele 2 zodii(conceptii diferite despre viata)
  •  
    • 162 mesaje
    18 Iun 2007, 13:50
    0 1
    dupa ce i-am zis "Pa", s-a gandit el mai bine ce a pierdut si a inceput sa trimita mesaje cum ca vrea sa lupte pt noi si asa feciorul meu scump s-a schimbat, are timp pt mine, se comporta super...am mai revenit asupra ideii "sa nu mai aud de fecioare"