Relatia Rac - Scorpion....
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
7 Iun 2007, 17:030 0Cum vi se pare? Eu sunt rac si iubitul meu scorpion, in multe lucruri ne completam, suntem fericiti, ma simt foarte bine in preajma lui, sexual ne intelegem la fel de bine.
-
8 Iun 2007, 14:00E perfecta! Combinatie ideala, acum ... mai depinde si de ifrea omului. Degeaba e scris in stele daca nu merge

Dar nu tine cont de asta, eu am o relatie cu cineva cu care sunt 100% incompatibili asa ca
nu prea buna baza pe astre! Dar ... eu sunt rac, am avut o relatie cu un scorpion destul de lunga, dar timpul ne-a schimbat pe amandoi si am pus punct frumos. -
11 Iun 2007, 09:37angela, in ce ai tu ascendentul? pt ca racul cu scorpionul nu se atrag fizic de loc, scorpionul se atrage numai cu: leul , taurul sau varsatorul. Eu sunt in rac si am atractie zero la scorpioni.
-
11 Iun 2007, 16:56nu stiu in ce am ascendentul....dar atractie fizica vreau sa spun ca este...chiar foarte mare
-
11 Iun 2007, 19:36eu sunt scorpion cu ascendent in leu, iar singura zodie care ma atrage este leul. Cate discutii as avea cu sotul meu, care este leu, tot de el ma simt atrasa, orice ar fi. Am cunoscut mai demult un rac, cu care ma intelegeam f bine, dar nu ma atragea cu absolut nimic.
Înapoi la: Forum » Astrologie