Cum pastram o relatie cu barbatul RAC?

•  
    • 20 mesaje
    6 Iun 2007, 11:08
    4 2
    Cat de usor se plictiseste racul?ceva experiente impartasite...
  •  
    • 100 mesaje
    6 Iun 2007, 15:50
    3 2
    Eva39,un barbat in rac cand iubeste ,iubeste patimas e genul de barbat ff pasional,tandru,romantic dar extrem de posesiv,gelos si odata ce a pus suflet greeeeeeeeuuuuuuuu ff greuuuuuuuuuuuuuuuuuuu scapi de el exista riscul sa nu scapi niciodata.Vb din propria experientza.
  •  
    • 20 mesaje
    6 Iun 2007, 23:11
    1 1
    Pai salo,eu una nu-mi doresc sa scap de el,dimpotriva,dar stiu ca te-ai prins din titlul topiculuitotusi dupa 7 ani de relatie(nu locuim impreuna) sunt ingrijorata de micile semne de plictiseala pe care le percep la el.crede-ma ca stiu cat de pasional poate fi.ma interesau si experiente negative care apoi s-au rezolvat favorabil.vad ca nu se inghesuie lumea pe aici...
  •  
    • 100 mesaje
    6 Iun 2007, 23:29
    3 0
    Am omis sa specific ceva ff important:sunt extrem de razbunatori atunci cand sunt facuti sa sufere.
    Sunt ff fideli si mai au o chestie un pic neplacuta niciodata nu se tin de cuvant.

Nu se inghesuie lumea pe aici,mai mult se sta la dragoste.
  •  
    • 844 mesaje
    7 Iun 2007, 09:03
    0 1
    la mine oboseala e de vina..........dar racusorul meu pare ca s-a lipit de mine ......in orice relatie intervine plictiseala la un moment dat....
  •  
    • 203 mesaje
    7 Iun 2007, 15:15
    3 0
    Si eu traiesc cu un Rac si pot spune ca si voi ca e minunata viata cu el (sa mai spun ca suntem amandoi Racusori).Interesant e asa : mie imi cam place rutina, lui nu si cauta tot timpul sa faca ceva nou in relatie ceea ce intr-un fel ma bucura pt ca ma tine departe de "rugina".Trebuie sa stii pana acum ca Racii sunt: mari gurmanzi, foarte iubareti,iubitori de calatorii si arte frumoase.Deci..ar trebui sa experimentezi noi mancaruri (daca-i plac cele sarate, nu te apuca sa-i faci picante sau dulci totusi..ceva in acord cu gusturile), incercati ceva nou in viata voastra sexuala (pozitii,jucarii,locuri..ceva prin care sa iesiti din rutina; ca exemplu incercati o partida chiar dimineata; tie poate nu-ti surade ideea,dar lui...intreaba-l numai), incercati sa faceti cat mai rapid o excursie intr-un loc in care n-ati mai fost (nu planificati prea mult ca sa nu aveti timp sa va obisnuiti cu ideea) si de asemenea incercati sa va inscrieti la cursuri de dans,pictura,fotografie,decoratiuni(incearca sa-l directionezi spre o arta care ii place pt ca astfel ii dai o preocupare,ocazia sa ii apreciezi munca si chiar de a face ceva util : sa danseze cu tine, sa expuna fotografii sau tablouri pe pereti, sa redecoreze baia sau dormitorul).
    Ia vezi ce poti face ca nu sunt sfaturi de prisos.Tinem legatura!
  •  
    • 20 mesaje
    7 Iun 2007, 16:07
    1 1
    Sati merciiiiic!!!La faza cu mancarurile ai nimerit-o 100%!intradevar,este extrem de gurmand si gourmet al meu racut.iar cu decoratiunile..stie mai bine ca oricine sa creeze o atmosfera de intimitate si siguranta.voi incerca sa aplic o parte din sfaturile tale si daaa,keep in touch!

pupici

eu sunt pestisor.se spune ca merge bine combinatia asta
  •  
    • 203 mesaje
    8 Iun 2007, 08:41
    3 0
    Vaaiii..ma simt magulita Si esti prima persoana care ma alinta pe forumul asta..ooff...cata nevoie simteam sa ma simt iubita
  •  
    • 765 mesaje
    9 Iun 2007, 23:55
    6 2
    cu forta, ca alta cale nu e! cu binele nu se poate! se tine de cap si i se aplica pumni in gura pana nu mai misca! cei mai lasi, frustrati, complexati si egoisti, la ce va trebuie?!
  •  
    • 100 mesaje
    10 Iun 2007, 00:42
    3 0
    Imeda,subscriu.

Unii pot fi si maniaco depresivi.Ce mai tura vura sunt o calamintate in viata unei femei.
  •  
    • 5457 mesaje
    10 Iun 2007, 07:47
    1 0
  •  
    • 4132 mesaje
    10 Iun 2007, 08:14
    0 0
    mai bine fara,nu cred ca trebuie pastrata decit traita pe moment,stiu ce spun,am :tata,frate,cumnat,prieteni de familie,vecini si colegi sint inconjurata de raci,sigur este mai bine singura toata viata,o eva i-a caracterizat foarte bine.
  •  
    • 100 mesaje
    10 Iun 2007, 14:55
    1 1
    Femeia rac e ok pot sa zic dar barbatii rac nu am sa-i inteleg niciodata nu stiu de ce sunt asa de disperati.Au si calitati dar acnd isi scot coltii posesivitatii viata femeii in cauza devine un cosmar.
  •  
    • 765 mesaje
    10 Iun 2007, 20:54
    4 1
    salomeea, subscriu la nu se tin de cuvant si sunt f. razbunatori. dar la "ff fideli" as sterge "ff" de la inceput si as pune "??" la sfarsit. pentru cele carora le plac relatiile agonie si extaz, sunt perfecti. nu te plictisesti dar innebunesti!!!!
  •  
    • 100 mesaje
    10 Iun 2007, 21:18
    1 0
    Exact Imeda foarte bine punctat.Eu de exemplu am avut norocul sa fiu tare pt ca altfel ajungeam la nebuni.

Nici acum nu s-a potolit el dar am invatzat sa nu il mai bag in seama, rupandu-i toate pistele de comunicare cu mine.
  •  
    • 20 mesaje
    10 Iun 2007, 21:30
    0 1
    Citesc si ma minunez..
    Mi-am luat o bere ca sa fac fata mai usor fetelor la ce ati postat despre raci.
    In unele privinte aveti dreptate,am observat si eu,insa am crezut ca mi se pare.
    Totusi faza cu incalcarea cuvantului si a promisiunilor inca nu mi-a facut-o,simt totusi ca se apropie si atunci voi posta la "despartire"
  •  
    • 100 mesaje
    10 Iun 2007, 23:40
    1 1
    Eva39,stai linistita este aproape imposibil sa te desparti de el sunt ca scaiul degeaba o sa vrei pentru ca se va tine ca un scai de tine se va razbuna , face urat de tot.Nici nu concepe cuvantul despartire sau tradare.

Eu am indraznit sa spun adevarul unui barbat in zodia rac,cu care am avut o relatie si am avut marele tuipeu sa i spun ca nu l iubesc pe el si ca vreau sa ma despart.Urmarile au fost groaznice nici acum nu am scapat desi e cu alta femeie tot nu am scapat de el , ma cauta pe mine jurandu se intruna ca ma va face sa nu l uit si multe alte chestii de acest gen.

Eu iti doresc sa fie bine si sa fii fericita alaturi de el.

Te pup.
  •  
    • 20 mesaje
    11 Iun 2007, 08:11
    0 0
    De la Imeda am inteles totusi ca se scapa de ei,mai greu e sa-i tii FRUMOS langa tine..
    Salo,ca sa-ti spun sincer,vroiam niste sfaturi despre cum sa fac un refresh la relatia noastra.Cei 7 ani isi cam spun cuvantul.Si intradevar,este destul de solicitanta o legatura sentimentala cu ei.
  •  
    • 100 mesaje
    11 Iun 2007, 08:30
    1 2
    Eva39,eu am rezistat doar 5 luni langa un rac dar nu da el mereu refresh?din cate stiu eu mereu apare cu cate o glumitza,o shotie.La mine de exemplu fiecare zi era altfel cu el mai facea cate o shotie,mai facea cate o gluma dar mai ales iesea in evidenta zilnic prin crizele pe care le facea.

Pentru mine a fost un adevarat spectacol viata langa el dar am rezistat numai 5 luni.
  •  
    • 20 mesaje
    11 Iun 2007, 08:43
    1 1
    Dupa 7 ani care intradevar au fost si agonie si extaz,deja glumitele mi se par ..previzibile oarecum,nu stiu daca ma-ntelegi.
    Eu am inceput sa ma intreb daca nu sta cu mine din obisnuinta.Sau poate ca sa nu ma raneasca cu despartirea..(desi gandul asta ar fi cam exagerat,totusi nu-l exclud).

Salo,te-ai despartit de el din cauza posesivitatii?scuze daca am fost indiscreta cu intrebarea asta.