21 iunie???
-
0 0vreau sa stiu ce parere aveti,21 iunie este zodia gemeni sau rac?
am citit destule horoscoape si parerile erau impartite,in unele era considerat gemeni,fiind ultima zi din aceasta zodie,in altele rac,prima zi din zodie.
o compatibilitate exista intre un peste si acest gemeni/rac? -
Si al meu e rac/geaman de 21 iunie...eu, in sinea mea, sper sa fie mai mult rac...si el imbina spiritul de familie al racului cu tupeul gemenilor (scuze dc suna ciudat pt gemeni/e).
Oricum, suntem impreuna de mai bine de un an, ne facem planuri de casatorie, chiar daca eu sunt scorpion si el geaman (zodii care se spune ca nu prea se inghit, geamanul fiind o fire mai rebela si care nu suporta zgarda...iar scorpionii fiind cei care pun zgarda pe orice iubesc/le place/vor sa aiba.)
Eu m-am invatat sa am incredere in el, el s-a facut baiat de casa, pe scurt, ne-am dat unul dupa altul si suntem extrem de fericiti, parca din ce in ce mai fericiti.
Bafta si tie, si daca iti vei da seama ca el e alesul, anunta-ne! -
sper intr-adevar ca pe parcurs sa aiba mai multe calitati ale racului,ca de gemeni am mai avut parte,si nu pot zice ca a fost o experienta placuta.
din contra,am ramas cu un gust amar,il stiam de 7 ani,dar m-a dezamagit profund
gemenii chiar sunt rebeli,pusi tot timpul pe distractii,pe aventuri,si aici ma refer la cele amoroase.greu se fac oameni de casa si-si vad linistiti de viata lor.succes fetelor care reusesc sa imblanzeasca un asemenea specimen.
de-asta sper ca el sa fie altfel si desi e nascut in ultima zi din zodia gemenilor sa fie totusi rac
sigur ca o sa va tin la curent daca el e alesul
pupici