offf, visele mele...
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
30 Mai 2007, 20:490 0salut tuturor!
va rog mult daca cineva ma poata lamuri si pe mine, ii multumesc tare mult! de ce Dumnezeu tot visez mereu ca, mergand pe drum, gasesc din loc in loc bijuterii?!? chiar nu imi pot explica acest lucru... nu sunt inebunita dupa bijoux-uri , am destule , nu sunt vreo mare pasiune de-a mea , dar de multe ori am avut vise cu aceeasi tema : gasesc pe drum cercei si in special inele! sunt casatorita , nu-mi doresc alte inele (doar asa ca orice femeie care are grija de ea si-i place sa fie aranjata,"accesorizata", dar nu exagerat!!!)daca pana de curand "gaseam" pe drum, in visele mele bijoux-uri din aur , ieri noapte am gasit doua inele de argint diferite,cu pietre mari alb-transparent...mi le-am pus pe deget si am observat ca aveau un defect la prinderea tortitei de piatra dar nu-mi pasa! m-am trezit cu imaginea acelor pietre...nu stiu ce sa mai cred...va multumesc tare mult!
toate cele bune din partea mea,
nectariabianca -
2 Iun 2007, 03:12la freud casuta cu bijuterii este simbol al virginitatii
inelele pot semnifica grija ta pentru casatoria e care o ai... -
2 Iun 2007, 21:23Elle_24, merci de raspuns! nu stiu ce sa cred... legat de casnicie totul este ok, chiar ma intreb ce-mi pot spune aceste vise...as vrea sa stau de vorba cu cineva cunoscator in astfel de probleme sau sa citesc, sa ma informez asupra interpretarii viselor. imi poti recomanda/indruma spre asa ceva?
in orice caz, iti multumesc tare mult ca te-ai oprit asupra mesajului meu.
cu drag,
nectaria -
4 Iun 2007, 12:41Nectariabianca
Si eu am astfel de vise in care ador sa culeg bijuteriile gasite in drum(le gasesc in special pe pamant)...In realitate, insa, nu port bijuterii, ...tot ce iti pot spune despre asta este ca..in cazul meu au urmat perioade pline de evenimente, multe probleme de rezolvat. Depinde de tine daca aceste bijuterii vor fi valoroase sau nu in plan real.Cauta sa te mobilizezi si sa rezolvi fiecare "problema" ivita astfel incat sa-ti creezi noi oportunitati.Bijuteriile gasite dupa cum am spus, pot fii foatrte valoroase sau...nu
Mult succes ! -
7 Iun 2007, 11:06Buna,
o carte cu care poti incepe este Jung Amintiri, vise si reflectii, fiind una din preferatele mele.
Apoi Freud cazul Dora sau alte cazuri.
Spor la citit
Înapoi la: Forum » Astrologie